Uutiset

Kalikoksen verkkokauppa avattu

Kalikoksen julkaisuja pystyy nyt tilaamaan suoraan kotisivuilta

Julkaisut-sivuilta voit nykyään suoraan tilata Kalikoksen julkaisuja kotiin erittäin helposti. Ensimmäisessä vaiheessa myynnissä on uusin Kylmä tuuli Sartarin yllä numero (#5) fyysisenä kappaleena ja PDF:nä ja HeroQuest-roolipelin fyysinen versio. Valikoimaa tullaan kuitenkin laajentamaan lähiaikoina kattamaan muutkin saatavilla olevat julkaisut.

PDF-tuotteissa on maailmaltakin tuttu periaate: osta fyysinen kappale, saat PDF:n kaupan päälle. Kunkin tuotteen kohdalla on maininta tästä ja ostoskori laskee alennuksen automaattisesti, kunhan PDF:n muistaa lisätä ostoskoriin erikseen (se ei siis lisäänny sinne automaattisesti).

Julkaisujen ostaminen on hyvä tapa tukea suomenkielistä Glorantha-harrastusta. Ei muuta kuin ostoksille!

Kylmä tuuli Sartarin yllä #5