Maaliskuun peli: Vaarna

Kultaomenan kylä, jossain Myrskyvuorilla, on tunnettu sen kultaisista omenistaan. Tämä kuningasten herkku on erittäin hyvää ja säilyy hyvin, täydellinen raaka-aine. Mutta niitä kasvaa vain tässä erityislaatuisessa kylässä, vaikean matkan takana. Olette ryhmä matkalla tuohon kylään. Ryhmän jäsenet ovat mukana eri syistä: toiset omenien perässä, toiset dokumentoimassa kylän historiaa. Teille kaikille tulee tutuksi kylän erityislaatuinen suojelija: Vaarna.


Tämä QuestWorlds Glorantha -peli pelattiin Lahden kirjaston ryhmätyötilassa 9.3. Hämähäkin oikkujen vuoksi maaliskuun kuukauden peli tapahtui ennen helmikuun peliä. Paikalla oli PJ:n lisäksi neljä pelaajaa, kaksi Kalikoksen kautta pelistä kuullutta ja kaksi paikallisia kanavia pitkin.

Peli saatiin hyvin käyntiin ja seikkailu eteni melko tutusti. Pelissä oli edellisiin peleihin verrattuna yksi uusi elementti, jota pelaajahahmot sitten käyttivätkin pelin edetessä. Keskusteluyhteyden avaaminen ei kuitenkaan onnistunut ja jälleen oltiin isojen asioiden äärellä.

Pelinjohtajan näkökulmasta peli oli mielenkiintoinen ja välitön palautekin antoi ymmärtää, että pelaajat viihtyivät. Tulipa skenaarioon hyvää kehityspalautettakin, kiitos siitä!

Sijainti

Lahti

 

 

Alkaa

9. maaliskuuta 2024 kello 12.00

Päättyy

9. maaliskuuta 2024 kello 15.00

Linkkejä