Vanha foorumi

Takaisin

Ideioita kampanjoihin

Yleinen RuneQuest-keskustelu
Mordja von Ribbentrop 3. helmikuuta 2006 kello 10.15
Kirjoittaja Viesti
Mordja von Ribbentrop linkki 3. helmikuuta 2006 kello 10.15
Mordja von Ribbentrop 3. helmikuuta 2006 kello 10.15 linkki Tulin tässä mietiskeltyä ja sain hassun ideaisen kampanjasta ja tahtoisin kuulla hiukan mielipiteitä ja ehdotuksia siihen tai muita kampanja ideoita. Ehdotus: Kuolleiden nousu Pelaajat eivät ihmeellisemmin pääsisi vaikuttamaan hahmojensa ominaisuuksiin ja kykyihin, mutta luonteeseen ja toiminta tapoihin he voisivat vaikuttaa melko vapaasti. Hahmot heräisivät yksikerrallaan hiukan omituisesta paikoista, kuten tuoreesta haudasta, pian sytytettävästä rovioista. Heillä ei ole ihmeellisemmin mitään muiostoja itsestään, mutta he havaitsisivat että kaikki tavallinen väki yrittää tappaa heidät ilman mitään heille järkeen käypään syytä. Sitten kun pelaajat pääsisivät tutkimaan itseään he huomaavat jotain kauheaa... He nimittäin olisivat epäkuolleita, joilla on ihmeellisen suuri itsenäinen ajattelukyky. He olisivat niin zombeja, ghouleja kuin joitain muita epäkuolleita. Lisäksi kaikki olisivat melko kaaottisia (kaikille heitettäisiin pari kaaottista ominaisuutta). Huom! hahmojen äly ainakin yhtä hyvä kuin ihmisellä. Kaikki liittyy jotenkin outoon sateeseen, joka levitti rutonkaltaista, parantumatonta sairausta. Pahinta ei ollut kuolema, vaan se, että kuolleet nuosivat pian epäkuolleina tappamaan ne jotka selvisivät sateesta... Hahmot osaisivat erilaisia kykyjä, mutteivat tiedä mitä osaavat. Heidän kuuluu keksiä yrityksen ja kokeilun avulla mitä he oikeastaan osaavat (samoin ominaisuuksian kannalta). Esimerkki hahmo: Zombi mies, iso, vahva ja kestävä, älyllä 14. Kaaottisia ominaisuuksia: 12 pisteen suojaava iho ja 11 pistettä lisää näppäryyttä. Iho olisi vaalean sininen ja sileä, ei tosin niinkään mädäntynyt, vaan hahmolla on vain lihasta ja jännettä ihon alla, päässä silmät ja kieli, muttei hiuksia tai muuta vastaavaa. Hahmo hallitsee monia ketteryyteen ja havainnointiin liittyvää. Asu: pelkät yksinkertaiset housut, ja iso metallinen kaulapanta (suojaten kaulaa), aseena lapio... Mitä pidätte ideasta?
Alec linkki 3. helmikuuta 2006 kello 11.38
Alec 3. helmikuuta 2006 kello 11.38 linkki [quote:4176ba45c1="Mordja von Ribbentrop"]Hahmot osaisivat erilaisia kykyjä, mutteivat tiedä mitä osaavat. Heidän kuuluu keksiä yrityksen ja kokeilun avulla mitä he oikeastaan osaavat (samoin ominaisuuksian kannalta).[/quote:4176ba45c1] Mitä ihmettä :-o , keksitkö tämän aivan itse vai jäljensitkö eräästä toisesta roolipelistä! Meinaan roolipeli nimeltä Kalmo (taisi olla ton niminen) toimii JUURI noin!!! Jos olet pelannut kyseistä peliä niin muuntaminen runequestiin on ihan hyvä idea! Jos et ole pelannut niin kaiva kyseisen pelin ohjeet(ei ole iso nidos, joku ehkä tietää linkin) ja lue läpi, on meinaan lähes identtinen tohon sun kuvaukseen!!! Mielipiteinä Kalmoa kun pelattiin niin oli ainakin hauskaa! Läpällähän se koko peli on tehty ja jos pelaatte ton kamppanjan ni suosittelen vetämään sen Kalmo tyylillä läpi, hauskaa ainakin riittää! Esimerkkinä meidän pelikerrasta oli, kun ittellä kävi hiukan noppa tuuria ja kaverilla ei! Eli homma meni siten että aina jokaiseen uuteen tekoon joutu heittämään älyheiton hiffaako miten joku toimii! No itte hillottelin näitä älyheittoja ja kiipesin talon seinää parvekkeelle, rikoin ikkunan ja menin sisään. Löysin itselleni lihakirveen jota opin heti käyttämään. Palottelin pari ihmistä ja napostelin päivällisen(kyseiset ihmiset). Koko tänä aikana kaveri oli seissy etuoven edessä ja pohtinu miten hel... ovi aukeaa :lol: Parhaat naurut vielä saatiin ku tulin sisäpuolelta samalle ovelle ja avasin senkin vielä ystävällisesti kaverille(taas hillotin älyheiton ja tajusin vääntää kahvasta) että seki pääsis sisään :-D Se oli kyllä hyvä peli!
Kreifi linkki 5. helmikuuta 2006 kello 22.37
Kreifi 5. helmikuuta 2006 kello 22.37 linkki Eikö tätä voisi siirtää tuonne yleiseen ropekeskusteluun ja tehdä tästä ketjun, jossa voi esittää ideoita muille? Minusta olisi ainakin kiva lukea muiden vetämiä ja/tai suunnittelemia kampanjoita ja pelejä. Niistä saisi sitten ideaa omiin juttuihin ja ehkä vähän vaihtelua siihen omaan tyyliinkin, niin pelaajat eivät täysin tylsistyisi kuoliaaksi. Huono itea?