Kalikos \ HALLITUS \ TOIMINTASUUNNITELMA 2009
Kalikos

Kalikos – Suomen Glorantha-seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2009

Yleistä

Kalikos – Suomen Glorantha-seura on joulukuussa 2001 perustettu rekisteröity yhdistys, joka on perustettu fantasiamaailma Gloranthan harrastajien maanlaajuista yhteistoimintaa tukemaan. Glorantha on 1960-luvulta saakka kehitelty kollektiivinen interaktiivisen kirjallisuuden projekti ja harrastuksena Glorantha pitää sisällään roolipelaamista, tarinoiden lukemista ja niiden kirjoittamista.

Yhdistyksen painopiste puolestaan on julkaisutoiminnassa ja yhteisten kokoontumisten järjestämisessä sekä harrastajien välisen keskustelutoiminnan edistämisessä. Yhdistys pyrkii myös parhaansa mukaan edistämään Glorantha-tietoisuutta sopiviksi katsomissaan medioissa ja tapahtumissa.

Varainhankinta

Jäsenmaksu vuodelle 2009 on kymmenen euroa. Nuorisojäsenten (alle 16-vuotiaat) jäsenmaksu on 5 euroa. Kannatusjäsenet voivat maksaa vapaavalintaisen summan.

Kalikos hankkii toiminnalle rahoitusta myös julkaisemalla The Zin Letters -lehteä, jota myydään niin suomalaisille kuin ulkomaalaisille roolipelikaupoille sekä roolipelialan tapahtumissa suoraan kuluttajille.

Tiedottaminen

Jäsenille tiedottaminen tapahtuu kokonaan sähköpostitse postituslistan kautta. Listalle voivat liittyä myös Kalikokseen kuulumattomat henkilöt. Tiedotusviestejä lähetetään tarpeen mukaan mutta ainakin yhdistyksen järjestämistä tapahtumista. Toiminnasta tiedotetaan myös Kalikoksen nettisivuilla ja Glorantha-foorumilla. Lisäksi Kalikos mainostaa itseään sekä julkaisemaansa lehteä sekä Ropecon-tapahtumassa Suomessa että Tentacles-tapahtumassa Saksassa. Kalikos tekee yhteistyötä alan lehtien kanssa saadakseen näkyvyyttä.

Kokoontumiset

Yhdistys järjestää vuonna 2009 ainakin kaksi ensisijaisesti jäsenille suunnattua tapahtumaa, joihin järjestetään ohjelmana mm. luentoja, rooli- ja lautapelejä, tarinankerrontaa ja freeform-tyyppisiä interaktiivisia näytelmiä.

Ensimmäinen kokoontuminen on Helsingissä toukokuussa, yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä. Yhdistyksen kokouksia järjestään mahdollisuuksien mukaan vaihtelevasti eri paikoissa Suomea.

Omien kokoontumisten lisäksi Kalikos lähettää edustusta myös suomalaisiin ja kansainvälisiin roolipelitapahtumiin, joissa jäsenten järjestämällä ohjelmalla (rooli- ja lautapelit, luennot) tehdään samalla yhdistystä ja Gloranthan maailmaa tunnetuksi. Näissä jaetaan myös yhdistyksen tuottamaa ilmaista esitettä. Yhdistys osallistuu ainakin Conclaavi, Ropecon sekä Tentacles -tapahtumiin.

Jäsenedut

Yhdistys vahvistaa Suomen Glorantha-yhteisön yhteishenkeä ylläpitämällä nettisivuillaan Glorantha-keskustelufoorumia. Foorumin tarkoitus on mahdollistaa jatkuva eri puolilta Suomea olevien käyttäjien ajatustenvaihto ja helpottaa uusia tuttavuuksia pääsemään sinuiksi Gloranthan laajan maailman kanssa.

Jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat myös aina yhdistyksen julkaistessa uuden numeron The Zin Letters-lehteä kyseisen numeron postitettuna kotiinsa ilmaiseksi.

Kalikoksen jäsenillä on mahdollisuus tilata yhdistyksen kautta luottokortilla Glorantha-aiheisia tuotteita. Mahdollisuus on erityisesti tarkoitettu jäsenille, jotka haluavat tilata ulkomailta Glorantha-aiheisia tuotteita mutta eivät omista omaa luottokorttia.

Julkaisut

Yhdistys julkaisee omaa The Zin Letters -lehteä. Lehden neljäs numero yritetään saada valmiiksi vuoden 2009 loppuun mennessä. Lehteen voivat kirjoittaa jäsenten lisäksi myös ulkopuoliset kirjoittajat.

Kalikos jatkaa Kuukauden tarina -projektia, joka julkaisee joka kuukausi uuden Glorantha-aiheisen tarinan yhdistyksen nettisivuilla.

Kalikoksen hallitus


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English