Kalikos \ HALLITUS \ TOIMINTASUUNNITELMA 2003
Kalikos

Kalikos - Suomen Glorantha-seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2003

Yleistä

Kalikos - Suomen Glorantha-seura on joulukuussa 2001 perustettu rekisteröity yhdistys, joka on perustettu fantasiamaailma Gloranthan harrastajien maanlaajuista yhteistoimintaa tukemaan. Glorantha on 60- luvulta saakka kehitelty kollektiivinen interaktiivisen kirjallisuuden projekti ja harrastuksena Glorantha pitää sisällään roolipelaamista, tarinoiden lukemista ja niiden kirjoittamista. Yhdistyksen painopiste on puolestaan on julkaisutoiminnassa ja yhteisten kokoontumisten järjestämisessä sekä harrastajien välisen keskustelutoiminnan edistämisessä.

Varainhankinta

Jäsenmaksu vuodelle 2003 on kymmenen euroa. Nuorisojäsenten (alle 16- vuotiaat) ja kannatusjäsenten jäsenmaksu on 5 euroa. Toimintansa tukemiseksi yhdistys tulee hakemaan erityisesti julkaisutoimintaansa myös asianmukaisia tukia/apurahoja.

Tiedottaminen

Jäsenille tiedottaminen tulee tapahtumaan sähköpostitse niille, joilla e-mail-osoite on. E-mail-jäsenkirje, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista lähetetään jäsenille vähintään neljännevuosittain. Yhdistyksellä on lisäksi tiedotuspostilista niille, jotka eivät ole jäseniä mutta ovat kiinnostuneita toiminnasta. Seuran ulkopuolisille seura tiedottaa www-sivuillaan sekä mahdollisuuksien mukaan myös suomalaisten roolipelilehtien, - liikkeiden ja -tapahtumien välityksellä.

Kokoontumiset

Yhdistys järjestää vuonna 2003 ainakin kaksi ensisijaisesti jäsenille suunnattua tapahtumaa, joihin järjestetään ohjelmana mm. luentoja, pelitapahtumia, tarinankerrontaa ja freeform-tyyppisiä interaktiivisia näytelmiä. .

Ensimmäinen kokoontuminen on Jyväskylässä maaliskuussa, yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä. Yhdistyksen kokouksia järjestään yhdistyksen kotipaikan Helsingin lisäksi vaihtelevasti eri paikoissa Suomea. Em. kokouksien lisäksi myös vapaamuotoisempia illanviettoja tullaan järjestämään.

Omien kokoontumisten lisäksi Kalikos lähettää edustusta myös suomalaisiin roolipelitapahtumiin, joissa jäsenten järjestämällä ohjelmalla (pelidemonstraatiot, luennot) tehdään samalla yhdistystä ja Gloranthan maailmaa tunnetuksi. Näissä jaetaan yhdistyksen tuottamaa ilmaista tiedotuslehteä ja myydään yhdistyksen lehteä. Yhdistys osallistuu ainakin Ropecon 2003 -tapahtumaan.

Jäsenille tarjottavat palvelut

Yhdistys vahvistaa Suomen Gloranthayhteisön yhteishenkeä ylläpitämällä www-sivuillaan Glorantha-keskustelufoorumia. Foorumin tarkoitus on mahdollistaa jatkuva eri puolilta Suomea olevien käyttäjien ajatustenvaihto ja helpottaa uusia tuttavuuksia pääsemään sinuiksi Gloranthan laajan maailman kanssa.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tilata kauttaan luottokortilla Glorantha-aiheisia tuotteita. Mahdollisuus on erityisesti tarkoitettu jäsenille jotka haluavat tilata ulkomailta Glorantha-aiheisia tuotteita joita ei saa Suomesta, mutta eivät omista omaa luottokorttia. Yhdistys järjestää myös yhteistilauksia, jos siten on mahdollista alentaa tuotteiden postituskuluja.

Julkaisut

Yhdistys julkaisee omaa lehteä. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy keväällä 2003. Lehteen voivat kirjoittaa jäsenten lisäksi myös ulkopuoliset kirjoittajat.

Yhdistys jatkaa jäsenistönsä tuottaman soveltuvan suomenkielisen materiaalin julkaisua www-sivuillaan. Glorantha-käännöstietokannan ja kuukauden tarinan lisäksi sivuilla voidaan julkaista myös muita Glorantha-aiheisia artikkeleita, jäsenten omia kirjoituksia, skenaarioita, karttoja, grafiikkaa jne.

Matkat

Yhdistys järjestää matkoja ulkomaisiin Glorantha-aiheisiin konferensseihin kiinnostuksen mukaan. Konferensseissa on mahdollista tavata ulkomaisia Glorantha- harrastajia ja maailman keskeisimmät kehittäjät, kirjailijat ja pelintekijät. Tänä vuonna matkakohteena on ainakin Tentacles 2003 (Bacharach, Saksa).


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English