Kalikos \ HALLITUS \ TOIMINTASUUNNITELMA 2002
Kalikos

Kalikos - Suomen Glorantha-seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2002

Yleistä

Kalikos - Suomen Glorantha-seura on joulukuussa 2001 perustettu rekisteriin haettu yhdistys, joka on perustettu fantasiamaailma Gloranthan harrastajien maanlaajuista yhteistoimintaa tukemaan. Glorantha on 60-luvulta saakka kehitelty kollektiivinen interaktiivisen kirjallisuuden projekti ja harrastuksena Glorantha pitää sisällään roolipelaamista, tarinoiden lukemista ja niiden kirjoittamista. Yhdistyksen painopiste on puolestaan on julkaisutoiminnassa ja yhteisten kokoontumisten järjestämisessä sekä harrastajien välisen keskustelutoiminnan edistämisessä.

Varainhankinta

Jäsenmaksu vuodelle 2002 on kymmenen euroa. Nuorisojäsenten (alle 16-vuotiaat) jäsenmaksu on 5 euroa. Toimintansa tukemiseksi yhdistys tulee hakemaan erityisesti julkaisutoimintaansa myös asianmukaisia tukia/apurahoja.

Tiedottaminen

Jäsenille tiedottaminen tulee tapahtumaan sähköpostitse niille, joilla e-mail-osoite on. E-mail-jäsenkirje, jossa tiedotetaan tulevista tapahtumista lähetetään jäsenille vähintään neljännevuosittain. Yhdistyksellä on lisäksi tiedotuspostilista niille, jotka eivät ole jäseniä mutta ovat kiinnostuneita toiminnasta.

Yhdistyksen www-sivut avataan vuoden 2002 alkuneljänneksen aikana ja toiminnasta tullaan tiedottamaan niitten kautta myös ulkopuolisille. Mahdollisuuksien mukaan ilmoitetaan toiminnasta myös suomalaisten roolipelilehtien välityksellä.

Kokoontumiset

Yhdistys järjestää vuonna 2002 (ainakin) kaksi ensisijaisesti jäsenille suunnattua tapahtumaa, joihin järjestetään ohjelmana mm. luentoja, pelitapahtumia ja freeform-tyyppinen ’interaktiivinen näytelmä’. Ensimmäinen kokoontuminen on Jyväskylässä helmikuussa, yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä. Yhdistyksen kokouksia järjestään yhdistyksen kotipaikan Helsingin lisäksi vaihtelevasti eri paikoissa Suomea. Em. kokouksien lisäksi myös vapaamuotoisempia illanviettoja tullaan järjestämään.

Omien kokoontumisten lisäksi Kalikos lähettää edustusta myös suomalaisiin roolipelitapahtumiin, joissa jäsenten järjestämällä ohjelmalla (pelidemonstraatiot, luennot) tehdään samalla yhdistystä tunnetuksi. Näissä jaetaan yhdistyksen tuottamaa ilmaista tiedotuslehteä (katso alempana) ja myydään Yhdistys osallistuu ainakin Ropecon 2002 ja Konklaavi 2002 tapahtumiin.

Julkaisut

Yhdistyksen päätehtävä on julkaista omaa lehteä. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy vuoden 2002 kesään mennessä. Lehteen kirjoittavat jäsenten lisäksi myös ulkopuoliset kirjoittajat.

Lisäksi tehdään vuoden 2002 coneihin pienimuotoinen julkaisu, jossa esitellään yhdistystä ja joka sisältää myös Glorantha-aiheista materiaalia. Muita julkaisuja on mahdollista tehdä jäsenistön kiinnostuksen mukaan.

WWW-sivuille kerätään jäsenistön tuottamaa soveltuvaa suomenkielistä materiaalia, esimmerkiksi englannista käännettyä Glorantha-nimistöä, muita Glorantha-aiheisia artikkeleita, jäsenten omia kirjoituksia ja skenaarioita jne, karttoja ja muuta grafiikkaa jne.

Yhdistyksen kokoontumisissa on pelaamisen lisäksi suunnitelmissa järjestää luovan kirjoittamisen workshopeja joissa harjoitellaan roolipeliskenaarioiden luomista ja hiomista yhdessä

Matkat

Yhdistys järjestää matkoja ulkomaisiin Glorantha-aiheisiin konferensseihin kiinnostuksen mukaan. Konferensseissa on mahdollista tavata ulkomaisia Glorantha-harrastajia ja maailman keskeisimmät kehittäjät, kirjailijat ja pelintekijät. Tänä vuonna matkakohteet ovat Convulsion 2002 (Leicester, Englanti) ja Tentacles 2002 (Bacharach, Saksa).


Muutettu 30.03.2002
(Eetu Mäkelä)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English