Kalikos \ KUUKAUDEN TARINA \ JOULUKUU 2005
Kalikos
VALVOVAN SILMÄN AKATEMIA
VELHOKOULU MONITOREILLE, INKVISIITTOREILLE JA KUULUSTELIJOILLE

Kun Siglat puhdisti isänsä prinssi Snodalin näkemien ennustusten pohjalta vanhaa, korruptoitunutta Loskalmia nykyiseen muotoonsa, tarvitsi hän joukon velhoja, jotka kykenisivät tehokkaaseen kuulusteluun ja ihmisten johdatteluun. Siglatin kannattajista yksi, Chiwidal Jumalanääni, otti koulun perustamisen harteilleen ja uudisti magiaansa yhä enemmän tulevan koulun tarpeisiin suorittamalla kokeellista sankarimatkailua. Koulu on kiinteässä yhteydessä kuningas Siglat Viisaan työtä jatkavaan Siglatin Oikean Valon veljeskuntaan, ja monet koulun velhot ovat veljeskunnan leivissä.

PÄÄSYVAATIMUKSET: Valvovan Silmän akatemiaan hyväksytään oppipojiksi vain potentiaaliset velhokastiin nousijat. Adeptin arvoon nouseminen vaatii myös kastissa nousun vaatimusten täyttymistä.

OPETETTAVAT KYVYT: Akatemian oppi, Akatemian säännöstö, Tunnista kerettiläinen, Kuulustele kerettiläistä, Puhu vakuuttavasti, Hypnotisointi

SUHTEET: Valvovan Silmän akatemian jäsen

TYYPILLISET PERSOONALLISUUDEN PIIRTEET: Lojaali kirkolle, Päättäväinen, Tarkkaavainen

TAIKUUS:

          

Ikiaikainen kirja (suosittuja ovat loitsut Puhu ja tule ymmärretyksi, Musertava tahto, Kuuntele tarkoin, Keskity olennaiseen, Vastusta syntiä, Kirkonkiroa Syntinen ja Sieluimu)

Mielentaonnan kirja (Käske pakanaa, Käske kerettiläistä, Estä rationaalinen ajattelu, Telepatia, Ymmärrä vierasta kieltä, Tunnista totuus, Istuta ajatus, Murra mieli)

Vahvan mielen kirja (Oikeamielisyyden aura, Selkeä mieli, Vastustamaton käsky, Säilytä salaisuus)

Erikoissiunaukset: Vastusta pakanan kuulustelua, Järkkymätön mieli

TALISMAANIT: Hrestolin Idealistikirkon symboli on usein kaiverrettu/näkyvillä esineessä, jota käytetään talismaanina. Varsinaisia suosittuja esineitä ei ole.

JÄSENET: Loskalmin kirkon ja valtion kuulustelijat, inkvisiittorit ja ihmismielen luotaajat.

KUVASTO: Veljeskunnan symbolina näkee usein ison silmän, jonka pupilliin on kaiverrettu Hrestolin idealistikirkon riimu.

PYHÄT PÄIVÄT: Suuri pyhäpäivä on pyhänajan toisena päivänä, eli samana päivänä kun juhlitaan Siglatia ja Loskalmia.

TUONPUOLEINEN: Chiwidalin Valvovan Silmän kartano sijaitsee Perustajien tasolla, joka sijaitsee lähellä Siglatin Oikean Unelman linnoitusta.

HAITTAPUOLET: Valvovan silmän akatemian velhoja pidetään aina ja välttämättä inkvisition pitkän kouran edustajina ja siksi heitä pelätään (toisaalta myös kunnioitetaan) tavallisen kansan keskuudessa. Myös ylempien yhteiskuntaluokkien edustajat pitävät heitä asioiden tonkijoina ja pahanilmanlintuina.


Chiwidal yhdistää uneksijoiden mielet

Kirjoittaja: Klaus Viljanen, alias Viljo


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English