Kalikos \ KUUKAUDEN TARINA
Kalikos

Kuukauden tarina

Kuukauden tarina -sivulla Kalikos julkaisee joka kuukausi uuden, ensi kertaa suomeksi ilmestyvän Glorantha-aiheisen myytin tai tarinan, jollei tarinoiden puute tai muut ongelmat estä sitä, kuten joskus saattaa käydä. Tarkoitus on päästää ääneen kaikki halukkaat suomalaiset Glorantha-kirjoittajat, ja ajoittain julkaista myös käännöksiä parhaista ulkomaisista tarinoista.

Kuukauden tarinan esikuvana on www.glorantha.comin Myth of the Month -sarja, jonka tekstit ovat pääasiassa Greg Staffordin käsialaa ja siten osa "virallista" Gloranthaa. Kalikoksen julkaisemat myytit ja tarinat puolestaan ovat täysin epävirallisia eivätkä ole peräisin Hero Wars tai RuneQuest-kirjoista.

Kalikos ottaa mielellään vastaan ja julkaisee kaikkien kiinnostuneiden kirjoittajien tekstejä, kunhan sisältö liittyy Gloranthaan eikä riko kenenkään tekijänoikeuksia. Ulkomaisten kirjoittajien tarinoiden julkaisemiseen suomeksi tarvitaan siten kirjoittajan lupa. Jos sinulla on sopiva tarina jonka haluaisit julkaista näillä sivuilla, ota yhteyttä osoitteeseen tarinat@kalikos.org. Tarinoita tosiaan kaivataan, joten turha vaatimattomuus ja kainostelu pois!

Julkaistut kuukauden tarinat

Best of Glorantha 2003 Nominee


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English