Kalikos \ KUUKAUDEN TARINA \ HUHTISKUU 2007
Kalikos
Taru Ridzgarin sauvasta

Niinä ammoisina aikoina kaukana, kaukana Lunarin imperiumista asui hirmuisa hallitsija nimeltään Kalm Punainen. Kalm kuoli taistelussa vihreää Noxaria vastaan, mutta Kalmin apulainen Ridzgar, joka oli lähes voittamaton velho, herätti johtajansa takaisin henkiin. Kalm muuttui epäkuolleeksi heti taian vaikutuksesta, ja hänen oma mielensä ja persoonansa katosivat.

Kalm oli täysin voittamaton taistelussa: jos hän tahtoi jotain, hänen tahtonsa tapahtui. Jos hän halusi siirtää vuoren, hän teki sen. Lopulta hän kyllästyi rajattomiin voimiinsa, muutti koko valtakuntansa jääksi ja poltti sen maan tasalle.

Kalm tuhoutui valtakuntansa mukana niin kuin velho Ridzgarkin, mutta Kalmin taikavoimat siirtyivät yllättäen velho Ridzgarin entiseen taikasauvaan ja muuttivat sauvan täten tuhovoimaiseksi taikaesineeksi...

Jos joku löytää vanhan sauvan läheltä Loskalmia, niin se saattaa olla velho Ridzgarin vanha sauva, joka muuttaa löytäjänsä epäkuolleeksi, rappeuttaa hänen mielensä ja lopulta tuhoaa omistajansa.

"Näin kertoo Gloranthan vanha taru, jonka isoisäni kertoi minulle ennen kuolemaansa."

Kirjoittaja: Lebacord.


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English