Kalikos \ TAPAHTUMAT \ THE ZIN LETTERSIN JULKISTAMISTILAISUUS
Kalikos

The Zin Lettersin julkistamistilaisuus

Kalikoksen julkaiseman englanninkielisen lehden The Zin Lettersin ensimmäinen numero on tätä kirjoittaessani painossa. Ensimmäisen numeron kunniaksi järjestetään lehden julkistamistilaisuus Helsingissä perjantaina 1.8.2003, alkaen kello 18.00. Paikka on sama, jossa viime vuoden syyskokous pidettiin, eli osoite on Haukilahdenkatu 4 Helsingin Vallilassa/Hermannissa, lähellä Paavalin kirkkoa. Sijainti näkyy kartasta, ja varsin lähelle pääsee busseilla tai ratikoilla.

Julkistamistilaisuuteen osallistuvat Kalikoksen täysjäsenet saavat heti perjantaina The Zin Lettersin ensimmäisen numeron, ja muutenkin tilaisuudessa pääsee antamaan palautetta lehden tekijöille. Myös ideoista The Zin Lettersin seuraavaa numeroa varten voidaan keskustella ja toki kaikesta muustakin mieleen juolahtavasta. Täysjäsenet, jotka eivät osallistu julkistamistilaisuuteen, saavat puolestaan lehtensä myöhemmin postitse.

The Zin Lettersin ensimmäinen numero sisältää artikkeleita Teshnoksesta, ralioslaisen orlanthiklaanin kuvauksen, skenaarioideoita Sartarin orlantheille, Myrskyheimon sukupuun sekä hauskojen mutta pelottavien mineraalibroiden kuvauksen. Gloranthan alun perin keksinyt Greg Stafford on antanut lehteemme pienen mutta tunnelmallisen tervehdyksensä. Maininnan ansaitsevat myös lehden hieno kuvitus ja värillinen etu- ja takakansi.

Tervetuloa!

Kuvia julkistamistilausuudesta


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English