Kalikos \ TAPAHTUMAT \ VUOSIKOKOUS 2006
Kalikos

Vuosikokous 2006

Kalikoksen vuosikokous pidetään tänä vuonna Turussa 31.3.-2.4.2006. Virallinen vuosikokous on lauantaina 1.4.2006 kello 12.00. Kokouspaikkana toimii Turun ylioppilaskylässä sijaitseva kokoustila osoitteessa Inspehtorinkatu 4 B. Tarkemmat kulkuohjeet löytyvät alta.

Vuosikokoustilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, joista toinen on varattu yöpymiseen. Tiloissa on wc, suihku ja pieni keittiö. Ruokaa ja juomaa on tarjolla Kalikoksen puolesta, mutta aivan kokouspaikan vieressä on lähikauppa, josta voi ostaa myös omia eväitä. Noin 100 metrin päässä kylpylähotelli Caribian yhteydestä löytyvät myös hampurilaisravintola ja pizzeria sekä kauempaa lisää ruokapaikkoja. Kalikos on varannut saunatilat kokouspaikan vierestä sekä perjantaiksi että lauantaiksi.

Vuosikokoukseen osallistujien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen pääkoordinaattori Juha Ratilaiselle (jualra at utu piste fi / 050 591 8175). Jos kaipaa asemalta kyytiä kokouspaikalle, asiasta tulee sopia Juhan kanssa hyvissä ajoin. Juha vastaa myös kokousta koskeviin kysymyksiin.

Vuosikokouksessa on luvassa runsaasti ohjelmaa. Alustava aikataulu on seuraava:

Perjantai 31.3.:

18.00 - Ovet avautuvat
19.00 - Myyttipussi: Kalikoksen jäänsärkeminen
21.00 - Ruokailu
21.30 - Sauna
Tarinankerrontaa Laulua
Yöllä - Roolipelejä, iäistä taistoa, munajuhlaa

Lauantai 1.4.:

12.00 - Kalikoksen vuosikokous
13.00 - The Zin Letters -tapaaminen
14.00 - Esoterica Glorantha -paneeli
15.00 - Roolipelejä
16.00 - Ruokailu, roolipelit jatkuvat
19.00 - Glorantha-visa
20.00 - Kerskakisa
21.00 - Sauna
Tarinankerrontaa
Laulua
Yöllä - Roolipelejä, iäistä taistoa, munajuhlaa

Sunnuntai 2.4.:

Väsymystä, siivousta
12.00 - Kaikki ulos

Vuosikokouksen esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
  8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  9. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Kulkuohjeet vuosikokouspaikalle

Kokouspaikalla tultaessa hyvänä maamerkkinä toimii Ylioppilaskyläsäätiön toimisto, jonka kanssa samassa rakennuksessa on myös baari ja lähikauppa. Vuokralaisyhdistyksen kokoustila on erillinen rakennus tämän toimiston vieressä. Se on tasakattoinen kaksikerroksinen rakennus, sisäänkäynti takakautta. Kadulla on opastuskyltti "Vuokralaisyhdistys / Kerhotila".

Kävellen rautatieasemalta (etäisyys n. 2,5 km): Rautatieasema - Käänny vasemmalle Ratapihankadulle jota kävellään sen loppuun saakka - Ratapihankatu jatkuu Helsinginkatuna Aninkaisten sillan ali, jatka sitä (seuraa Helsingin moottoritien viittoja) - kulje Tuomaansillan yli (kannattaa vaihtaa vasemmalle puolen tietä tämän jälkeen kun mahdollista - jatka Helsingintietä seuraten n. puoli kilometriä - tie kulkee rautatien ali ja tämän jälkeen kevyen liikenteen väylä erkanee Helsingintiestä ja tulee Yo-kylän nurkalle, Inspehtorinkatu alkaa tästä.

Kävellen linja-autoasemalta (etäisyys n. 1,5 km): Linja-autoaseman pihalta näkyy valkoinen Hesburger/huoltoasema-rakennus, kulje sen ohi Kuljettajantietä, joka tulee Ratapihankadulle. Käänny tästä oikealle ja Aninkaisten sillan ali ja jatka Helsinginkatua. Loput ohjeet kuten yllä.

Katso myös karttaa!

Bussilla linja-autoasemalta tai kauppatorilta: Rautatieasemalta on muutaman korttelin matka kauppatorille, kts. kartta. Linja-autoasemalta pääsee useilla vuoroilla kauppatorille josta voi vaihtaa Yo-kylän bussiin. Yo-kylään pääsee kauppatorin nurkalta linjoilla 50, 51, 53 ja 54. Tarkista kuitenkin että bussi on lähdössä Yo-kylän, ei Moikoisten suuntaan. Oikea pysäkki on Aurakadun ja Eerikinkadun risteyksessä, joen (ei siis torin) puolella Eerikinkatua. (Katso myös http://bussit.turku.fi/kuvitus/kartta_kauppatori.gif) Kuskia voi tarvittaessa pyytää jättämään vaikka Ylioppilaskyläsäätiön toimiston kohdalla.

Autolla Helsingin suunnasta: Ennen ykköstien loppua on Yo-kylän liittymä oikealle. Liittymän jälkeen heti käännös vasemmalle. Ajetaan hotelli Caribian ohi (jää oikealle) ja käännytään oikealle Inspehtorinkadulle.

Autolla Tampereen suunnasta: Tampereen tie (tie nro 9) päättyy Aninkaistensiltaan, jonka jälkeen heti on opastus Helsingintielle (nro1), kääntyminen sillan jälkeen oikealle. Helsingintieltä on liittymä Yo-kylään (n. 1 km Tuomaansillan jälkeen), kääntyminen vasemmalle.

Autolla Rauman suunnasta: Tietä nro 8 tullaan loppuun saakka, seurataan opasteita rautatieaseman ja Helsingintien (nro 1) suuntaan (kääntyminen vasemmalle ennen keskustaa heti junaradan / alikulun jälkeen). Ykköstieltä käännytään Yo-kylään kuten yllä.

Oman auton pysäköinti: Inspehtorinkadun alussa on uusia kerrostaloja ja rakennustyömaa, jonka vieressä on vapaata pysäköintitilaa. Lähempänä kokoustiloja juuri ennen Ylioppilaskyläsäätiön toimistoa on isompi parkkipaikka jossa osa on varattuja asukaspaikkoja ja osa ei, yleensä muutama paikka on vapaana. Jos parkkipaikan löytämisessä on ongelmia soita yo. puhelinnumeroon!

Tervetuloa mukaan vuosikokoukseen!

Kuvia vuosikokouksesta (Matti Järvisen ottamia)
Videopätkiä vuosikokouksesta (Matti Järvisen ottamia)
Kuvia vuosikokouksesta (Vesa Randelinin ottamia)

Klikkaa karttaa suurentaaksesi sitä


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English