Kalikos \ TAPAHTUMAT \ VUOSIKOKOUS 2005
Kalikos

Vuosikokous 2005

Kalikoksen vuosikokous järjestetään tänä vuonna Joutsenossa 18.-20.3.2005. Aikaa tapahtumalle on varattu koko viikonloppu, mutta itse virallinen kokous pidetään lauantaina 19.3. Paikkana on tunnelmallinen metsästysmaja, jossa voi yöpyä, laittaa ruokaa ja oleilla muiden kalikoslaisten kanssa. Alla on ajo-ohjeet kokouspaikalle.

Vuosikokouksen ohjelmaksi on luultavasti luvassa on pelejä, tarinankerrontaa, tietovisa tai muuta mukavaa. Ohjelmaideoita voi ehdottaa myös etukäteen.

Vuosikokouksen paikasta voi esittää kysymyksiä tilavastaava Vesa Randelinille (vesa_666@hotmail.com). Vesan kanssa kannattaa myös sopia, jos tarvitsee kyytiä asemalta kokouspaikalle.

Vuosikokouksen esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
  8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  9. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Ajo-ohjeet

Saavuttuasi valtatie 6:lta Joutsenoon, aja Joutsenon pääväylää, Saimaantietä pitkin kohti kirkkoa. Kirkon kohdalla kääntykää vasemmalle, Imatrantielle, eli lähtekää kyltin "Kuurmanpohja 17" suuntaan. Myllymäen laskettelukeskuksen opasteita seuraamallakin pääsee samalle tielle. Ajakaa Imatrantietä eteenpäin, alikulkutunnelien kohdilla tien nimeksi vaihtuu Vesikkolantie, mutta jatkakaa vain samaa tietä eteenpäin. Myllymäen pitäisi häämöttää horisontissa. Jonkun ajan kuluttua oikealla puolella pitäisi olla Korpikeidas niminen paikka, jatkakaa matkaa vain samaa tietä eteenpäin, korkea mäki ylös ja puisen silla alitse, ohi myllymäen samaa tietä edelleen seuraten. Seuraava maamerkki pitäisi olla oikealla puolella oleva maalaistalo, jonka pihalla on outoja puuveistoksia. Talon vieressä on navetta jossa lukee "Puusorvaamo". Edelleen jatkakaa samaa tietä eteenpäin, n.1,5km kunnes tie lähtee keltaisen talon edestä oikealle. Kääntykää tälle tielle, opasteissa pitäisi lukea mustalla "Lipiälä 4" ja sen alapuolella valkoinen kyltti "Kannelmäentie". Ajakaa tätä tietä pitkin keltaisen talon ohitse, jonka pihalla on koiratarha. Talon jälkeen pitäisi kääntyä pienempi tie oikealle, kääntykää tälle tielle ja ajakaa sitä niin kauan kuin näette metsästysmajan pienellä mäen nyppylällä, oikealla. Nyt teidän pitäisi olla perillä. Tämä ohje on niille jotka tulevat lappeenrannan suunnalta. (Vihreä reitti.)

Imatran suunnalta tulevat, jotka mahdollisesti tuntevat jonkin verran Imatran seutua, tai ovat sieltä kotoisin, voivat ajaa majalle Aholan kautta(vaaleansininen reitti). Eli siis ensin ajakaa Meltolaan päin, sieltä sitä Meltolan ns. "pääväylää" pitkin niin kauan kunnes tulee risteys jossa oikealle lähtee tie Aholaan. Opasteessa taitaa lukea "Ahola 6" tätä tietä niin kauan eteenpäin, kunnes vasemmalle kääntyy tie jossa opasteessa lukee "Vesikkola 5" ajakaa tätä tietä eteenpäin niin kauan, kunnes tulee risteys jossa vasemmalle lähtee tie "Kuurmanpohja 8"(tummansininen reitti). Ajakaa tästä risteyksestä vielä suoraan samaa tietä, ja melkein heti tämän risteyksen jälkeen tulee tuo keltainen talo vasemmalta vastaan, nyt kääntykää vasemmalle, tuolle "Lipiälä 4" "Kannelmäentie" reitille(vihreän reitin loppuosa), ja siitä sitten heti sen talon jälkeen oikealle ja silloin pitäisi olla perillä. Ne jotka tulevat Imatran suunnalta, mutteivät tunne aluetta niin hyvin, niin heidän on helpointa ajaa pitkin valtatie 6 kohti Joutsenoa, niin kauan kun tulee risteys, jossa oikealle lähtee tie Jänhiälään, ja vasemmalle tie Aholaan, "Ahola 6"(violetti reitti). Kääntykää siis tästä risteyksestä vasemmalle, kohti Aholaa ja seuratkaa tätä tietä niin kauan kunnes oikealle kääntyy tie "Vesikkola 5" ja sitten ajo-ohjeet ovatkin samat kuten ylempänä (tummansininen reitti).

Klikkaa karttaa suurentaaksesi sitä


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English