Kalikos \ TAPAHTUMAT \ VUOSIKOKOUS 2004
Kalikos

Vuosikokous 2004

Kalikoksen vuosikokous 2004 pidetään Oulussa 27.-29.2.2004, ja itse virallinen kokous sijoittuu lauantaiksi 28.2.2004 kello 17.00 (ohessa kokouksen esityslista), mutta muinakin päivinä on monenlaista epävirallisempaa ohjelmaa (kts aikataulu alla). Sisäänpääsy tilaisuuteen on ilmainen niin jäsenille kuin ei-jäsenillekin - ja tietysti paikan päällä voi myös liittyä Kalikokseen!

Vuosikokouksen esityslista

  1. Kokouksen avaus
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
  5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
  6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
  7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus
  8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
  9. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat
  10. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat

Kokoustilana toimii Kaijonharjun nuorisotalo, jonne pääsemiseksi on alla yksityiskohtaisia ohjeita. Paikka on toiminut myös pelitapahtuma Maraconin pitopaikkana, joten pelitilaa löytyy reilusti. Yöpyminenkin onnistuu, mutta kannattaa varata mukaan oma makuupussi tai muu nukkuma-alusta. Kalikos tarjoaa ilmaisen ruoan - aamupuuron ja lämpimän ruoan - osallistujille lauantaina ja sunnuntaina. Ruoasta voi kysyä lisää ruokavastaava Sampo Koistiselta (epaz@iki.fi).

Kokousiloissa on keittiö ruoanlaittoa varten. Myös kauppoja ja ravintoloita on lähellä, ja Kalikos yrittää neuvotella lähellä sijaitsevan pizzaravintolan kanssa ryhmätarjouksesta, jos pizzaa haluavia on tarpeeksi. Sauna sijaitsee vähän matkan päässä, ja läheisen järven jäällä pelataan peikkopalloa. Alkoholijuomia ei saa nauttia kokoustiloissa, ainoastaan saunatiloissa.

Yleisistä kokoukseen liittyvistä asioista voi kysyä pääkoordinaattori Olli Kantolalta (nysalor at lyyra piste kempele piste fi).


Vuosikokouksen alustava aikataulu

Perjantai 27.2.

19.00 Järjestelyt paikanpäällä alkavat
20.00 Ovet aukeavat
21.00 Esittelykierros & jäänsärkemistilaisuus
22.00 Roolipelejä (kts. lisää alla)

Lauantai 28.2.

11.00 Kalikos tarjoaa jäsenilleen pöperöä
11.30 Beak No Evil / Bad Boon Rising -HeroQuest-peli
17.00 Vuosikokous
18.00 Glorantha-visa
19.00 Uzhim-peikkopalloa järven jäällä
20.00 Sauna Oulun yliopiston tiloissa
22.00 Tarinankerrontaa
23.00 Kerskakisa

24.00 Cold Mountain -tarinankerrontapeli

Sunnuntai 29.2.

11.00 Kalikos tarjoaa jäsenilleen pöperöä
12.00 Lautapelejä (Nomad Gods / Dragon Pass)

Lisätietoa roolipeleistä:

Sampo Koistisen peli on verenhimoisista kirvessisarista Kero Finin rinteiltä. Pelissä 3-4 pelaajaa, ja sääntöinä on HeroQuest tai jokin vapaamuotoisempi järjestelmä.

Olli Kantolan peli on nimeltään Daak - Punainen Pelanda. Ryhmä aatelisia ja heidän seuralaisiaan hakeutuu maaseudulle suojaan verokapinan järkyttämässä maassa. Tilanne on huono, mutta kuun opit tuovat lohtua pakolaisille. Tarinankerronnallista kauhua, jossa pelaajien on tarkoitus luoda yhdessä pelinjohtajan kanssa oikeanlainen tunnelma. Pelaajamäärä 3-4, sääntösysteemi HeroQuest.

Beak No Evil / Bad Boon Rising on kahden pelinjohtajan eli Eetu Mäkelän ja Sampo Koistisen peluuttama HeroQuest-skenaario. Lisää tietoa skenaariosta löytyy osoitteesta http://www.glorantha.com/news/ann_04_03.html.


Perillepääsyohjeita

(katso myös kartta)

Missä kokous?

Oulussa Kaijonharjun nuorisotalolla. Kaijonharjun nuorisotalo sijaitsee Kaijonharjun keskustassa kirjaston kanssa samassa rakennuksessa osoitteessa Kalevalantie 5. Sisäänkäynti pääovesta.

Miten pääsen paikalle...

Linja-auto-/rautatieasemalta?

Kävele rautatien alikulkutunnelin läpi. Varmistut siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan, kun siinä päässä tunnelia, mihin olet menossa on vain yksi "uloskäynti". Tunnelin noustua takaisin maanpinnan tasolle lähde kävelemään eteenpäin kohti rantaa Hallituskatua alaspäin. Kun olet päässyt Uusikadulle, niin ylitä tie ja suuntaa etuvasemmalla olevan pienen puiston halki Laanaojan yli paikallisliikenteen bussipysäkille. Jos tunnet olevasi eksyksissä, niin voit kysyä ystävälliseltä oululaiselta tietä Otto Karhin pysäkille.

Kartta

Kun olet päässyt Otto Karhin pysäkille, niin olet jo melkein perillä. Lyhyen odottelun jälkeen paikalle tulee bussi, jolla pääset kohti Kaijonharjua. Voit kysyä kuskilta, että meneekö tämä linja-auto yliopistolle.

Kartta

Seuraavaksi teidän pitää jäädä pois bussista heti yliopiston jälkeen. Bussi kiertää yliopistolla sellaisen u:n muotoisen mutkan, jossa näette yliopiston vasemmalla puolellanne ja parkkipaikat oikealla. Kierrettyään mutkan bussit 19, 22, 23 ja 24 kääntyvät vasemmalle ja heti käännöksen jälkeen tulee pysäkkinne! Jos tulitte jollain muulla bussilla, niin on parasta jäädä pois jo yliopistolla.

Seuraavaksi lähdette jalan kohti kokouspaikkaa.

Jos koossa on neljän tai useamman henkilön porukka, tulee halvemmaksi ajaa taksilla kokouspaikalle.

Lentokentältä?

Etsi bussipysäkki. Bussi nro 19 vie teidät suoraan Oulun yliopistolle. Ajelette sillä kohti Kaijonharjua.

Teidän pitää jäädä pois bussista heti yliopiston jälkeen. Bussi kiertää yliopistolla sellaisen u:n muotoisen mutkan, jossa näette yliopiston vasemmalla puolellanne ja parkkipaikat oikealla. Kierrettyään mutkan bussi kääntyy vasemmalle ja heti seuraavaksi tulee teidän pysäkkinne!

Seuraavaksi lähdette jalan kohti kokouspaikkaa.

Omalla autolla?

Nelostietä (E75) pitkin olet kumminkin tulossa päämäärääsi. Ajat Kaijonharjun ramppia ylös ja käännyt oikealle, mikäli olet tulossa etelästä ja vasemmalle, mikäli olet tulossa pohjoisesta. Aja rauhassa yliopiston/linnanmaan -risteyksen ohi. Sitten eteen tulee Kaijonharjun keskustan risteys. Sinne siis! Keskustassa on paljon monta kauppaa ja pitäisi sieltä parkkipaikkakin löytyä.

Kartta

Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä Olli Kantolaan (040-8467634 / nysalor at lyyra piste kempele piste fi).


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English