Kalikos \ TAPAHTUMAT \ SYYSTAPAAMINEN 2004
Kalikos

Syystapaaminen 2004

Tuulet pysähtyvät. Ilma ohenee. Taikuus pettää. Talvi alkaa ennen aikojaan.
Odotat kuulevasi uutiset minä hetkenä hyvänsä, mutta sisimmässäsi tiedät jo totuuden.
Valkovalli on kaatunut. Vanhaa maailmaa ei enää ole.
Missä sinä olet kun Sankarien sodat alkavat?

Talven lähestyessä epätoivo valtaa alaa ihmisten mielissä. Monet klaanit ovat jo nälkäkuoleman pelossa antautuneet valloittajille, mutta kasvava epätoivo ja viha ruokkivat vastarintaa. Hädän, kylmän ja nälän keskeltä nousee kutsu. Epätoivoinen aika tarvitsee epätoivoisia toimia. Sankareita tarvitaan yhdistämään heimot viimeiseen kapinaan punaista valloittajaa vastaan!


Kalikoksen syystapaaminen järjestetään lauantaina 20.11.2004 Jyväskylässä. Luunjyrsijöiden dinosauruksenluuhallit ovat muuttuneet nyt orlanthien pitkätaloksi. Tarkoituksena on siis kokoontua hämyiseen tupaan juttelemaan kaikesta enemmän ja vähemmän Gloranthaan liittyvästä (esimerkiksi tuosta, miten punainen kaaos häädettäisiin Lohikäärmesolasta). Tilaisuus on täysin vapaamuotoinen eikä virallista ohjelmaa järjestetä. Jos joku haluaa vetää jonkin pelin, niin siihen on toki täysi mahdollisuus. Saunan ja syönnin lisäksi ainakin tarinankerrontaa olisi tarkoitus harrastaa.

Jo perinteisenä kokoontumispaikkana toimii Tuulenkylän päiväkoti, joka sijaitsee Kuokkalan kaupunginosassa, osoitteessa Muurarintie 2. Rakennus on iso keltainen puurakennus heti Muurarintien alussa oikealla. Paikka on varattu käyttöömme siten, että varaudumme ottamaan vieraita vastaan lauantaina puolestapäivästä lähtien. Pois pitäisi lähteä sunnuntaina iltapäivällä. Mahdollisesti poikkeavista saapumis- ja lähtöajoista kannattaa ilmoitella etukäteen, niin voidaan järjestellä majapaikkoja. Yöpyminen onnistuu paikan päällä ja sitä varten matkaan kannattaakin varata yöpymistarvikkeet. Mikäli aikoo saunoa niin suosittelemme oman pyyhkeen mukaan ottamista. Kauppa, grilli sekä pitseria sijaitsevat kävelymatkan päässä majapaikasta.

Jos olet tulossa julkisilla kulkuvälineillä ja tarvitset kyytiä tapaamispaikalle, niin ota yhteyttä. Mikäli olet tulossa omalla autolla, niin katso ajo-ohjeet ja kartat alla olevista linkeistä. Ongelmatilanteessa otathan yhteyttä Matias Rasiin (rasima00(ät)students.oamk.fi, OSO-5211195).

Kartta 1
Kartta 2
Ajo-ohjeet


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English