Kalikos \ TAPAHTUMAT \ SYYSKOKOUS 2002
Kalikos

Syyskokous 2002

Kalikoksen syystapaaminen pidetään Helsingissä 9.11.2002. Samalla tapaaminen tulee olemaan seuran ylimääräinen kokous, jossa on tarkoitus täydentää seuran hallitusta. Kokous alkaa kello 12.30 ja sen asialista on kaikessa lyhykäisyydessään seuraava:

  1. Hallituksen täydentäminen uusilla jäsenillä poisjääneiden korvaamiseksi
  2. Muut esille tulevat asiat

Kokous pidetään Vallilassa/Hermannissa Haukilahdenkatu 4:ssä erään yrityksen tiloissa. Se on lähellä Paavalin kirkkoa, mikäli kirkko kelpaa maamerkiksi. Paikan osoittava kartta löytyy täältä. Melko lähelle paikkaa pääsee bussilla keskustasta (mm. bussit 71, 741 ja 730) tai ratikalla (mm. ratikat 6 ja 8), ja tarpeen mukaan voidaan järjestää yhteiskulku keskustasta kokouspaikalle tai vastaanotto pysäkillä. Opastustarpeesta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen osoitteeseen matti.jarvinen@pp3.inet.fi, jotta asia voidaan sopia hyvissä ajoin.

Kokoustiloissa on pöytätilaa parillekymmenelle hengelle, keittokomero ja sauna. Toivottavaa olisi, että kokoukseen tulijat ilmoittautuisivat etukäteen osoitteeseen matti.jarvinen@pp3.inet.fi. Tämä ei ole pakollista, mutta mikäli väkeä tulee liikaa, ovat ilmoittautuneet etusijalla. Seuran ulkopuolisille henkilöille pääsymaksu on kolme euroa, tai he voivat liittyä myös seuran jäseniksi paikan päällä. Kokoustiloissa ei voi yöpyä, mutta jonkin verran majoitustilaa löytyy kokouksen majoitusvastaava Eetu Mäkelän (eetu@kalikos.org) luota. Tällöin on syytä ilmoittaa hänelle majoitustarpeesta etukäteen. Toivottavaa olisi kuitenkin, että tulijat voisivat hankkia majoituksen itse.

Syyskokouksen tarkoitus ei tietenkään ole vain pelkkä kokoustaminen, vaan päätarkoitus lienee se, että Glorantha-harrastajat pääsevät tapaamaan siellä toisiaan vapaamuotoisesti tai toiminnan parissa. Kokoukseen on tulossa alustavasti seuraavaa ohjelmaa (suluissa vastuuhenkilö):

  • Glorantha-lautapelejä (Eetu Mäkelä)
  • Glorantha-kirjallisuuden näyttely/kokoelma (Juha Ratilainen)
  • Glorantha-lauluja ja tarinankerrontaa (Sampo Koistinen)
  • Kreiville morsian, RuneQuest-skenaario neljälle tai viidelle pelaajalle (Matti Järvinen)

Ohjelmaa kaivataan vielä lisääkin, joten jos sellaisen järjestämiseen on kiinnostusta, kannattaa ottaa yhteyttä Matti Järviseen osoitteeseen matti.jarvinen@pp3.inet.fi. Myös omia Glorantha-kirjoja voi tuoda tapaamiseen.

Syystapaamisen aikataulu:
12.30 Syyskokous alkaa
Kokouksen jälkeen Kalikoksen tarjoama ruoka, sitten pelailua ja seurustelua koko loppuillan
19.00 Sauna lämpimänä (mielellään omat pyyhkeet mukaan, vaikka paikan päälläkin niitä on)

Yhteyshenkilöitä:
Majoitusvastaava: Eetu Mäkelä (eetu@kalikos.org)
Ohjelman pääkoordinaattori: Matti Järvinen (matti.jarvinen@pp3.inet.fi, kännykkä 0400 584 081)
Tilavastaava: Marko Saari (guzmo@postmaster.co.uk)

Siispä kaikki vain mukaan syyskokoukseen, jotta Kalikos pystyy torjumaan talven hyytävää lähestymistä. :)


Muutettu 13.10.2002
(Matti Järvinen)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English