Kalikos \ TAPAHTUMAT \ KESÄTAPAAMINEN 2004
Kalikos

Kesätapaaminen 2004

Tulen vuodenajan (kesä) saapumisen kunniaksi Kalikos järjestää kesätapaamisen Helsingissä 10.-11.6.2004. Tilaisuus alkaa torstaina 10.6. noin kello 13.00. Kyseessä on perinteisiä kevät- ja syystapaamisia pienimuotoisempi tilaisuus, jossa ei tule varmaankaan olemaan mitään valmista ohjelmaa. Sen sijaan aikaa riittää yhdessäoloon esimerkiksi seurapelien merkeissä ja mahdollisesti ulkoilunkin, jos Heler sallii.

Kesätapaaminen pidetään samoissa tiloissa, joissa syystapaaminen on perinteisesti järjestetty. Osoite on Haukilahdenkatu 4, ja paikka sijaitsee Helsingin Vallilassa/Hermannissa, lähellä Paavalin kirkkoa. Paikan päälle pääsee hyvin busseilla tai ratikoilla esimerkiksi Rautatientorilta. (Enemmän tietoa Helsingin kulkuyhteyksistä löytyy HKL:n sivuilta.) Helsingin kaupunkin kartassa näkyy myös tapaamispaikka. Sisään pääsee painamalla oven luota summeria.

Tapaamistiloissa on keittiötilat, mutta Kalikos ei järjestä erikseen ateriaa; ruokailla voi myös lähiseudun ruokapaikoissa. Sauna sen sijaan tulee varmaankin olemaan illan aikana kuumana. Yöpyminen ei ilmeisestikään onnistu tapaamistiloissa, joten majoitusta täytyisi löytää muualta. Jos on majoitustarvetta, niin kannattaa tiedustella asiaa osoitteesta matti.jarvinen@nysalor.net.

Kesätapaamiseen on näillä näkymin tulossa mukaan tai ainakin piipahtamaan saksalaisen Tradetalk-lehden päätoimittaja André Jarosch. Tapaamisessa on siis kansainvälistä väriäkin.

Kysymyksiä tapaamisesta voi laittaa osoitteeseen matti.jarvinen@nysalor.net, tai asioita voi kysellä Glorantha-foorumilla.

Tervetuloa mukaan juhlimaan tulen vuodenajan saapumista kalikoslaisten seurassa!


Muutettu 01.01.1970
(Webmaster)

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English