Kalikos \ HALLITUS \ KOKOUS 4.12.2008
Kalikos

Hallituksen kokous 4.12.2008

Aika: 4.12.2008 kello 14.00–21.34.
Paikka: puhelimessa käyty kokous.

Hallituksesta läsnä:
Olli Kantola (puheenjohtaja)
Eetu Mäkelä
Timo Malvisalo
Matti Järvinen
Vesa Randelin

1. Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 14.00.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätettiin, että Matti toimii kokouksen sihteerinä.

3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen

Hyväksyttiin hallituksen postituslistalle lähetetyt esitykset kokouksen esityslistaksi.

4. The Zin Letters 3

The Zin Letters -lehden kolmas numero on menossa hyvin pian painoon. Lehden X kappaleen painoksesta on saatu Picasetilta tarjous, jonka arvonlisäverollinen hinta on X ja laskutuslisä X euroa plus arvonlisävero 22 %. Sivuja on 48 plus kannet, ja lehteen sisältyy värillinen karttaliite.

Päätettiin painattaa The Zin Lettersin kolmas numero Picasetissa edellä mainitulla hinnalla.

Kalikoksen tilillä on rahaa X euroa. Koska se ei riitä painattamiseen, päätettiin, että Eetu ja Matti lainaavat korottomasti Kalikokselle yhteensä X euroa. Lainattu summa maksetaan takaisin Eetulle ja Matille, kunhan lehden myynnistä tulee tuottoja.

Päätettiin, että Kalikos järjestää The Zin Lettersin kolmannen numeron julkistamistilaisuuden kahvila Soihdussa perjantaina 12.12.2008 kello 17.00; se korvaa peruuntuneen Kalikoksen syystapaamisen. The Zin Lettersin kolmas numero annetaan ilmaiseksi jäsenmaksun maksaneille täysjäsenille sekä lehden tekemiseen osallistuneille. Ilmaiseen lehteen oikeutetut voivat saada lehden julkistamistilaisuudessa tai kotiin postitettuna tilaisuuden jälkeen.

The Zin Lettersin kolmannen numeron hinnaksi myytäessä sitä tavallisille ostajille Suomeen päätettiin yhden lehden hinnaksi 8 euroa, johon sisältyvät myös postikulut. Tradetalkille ja muille jälleenmyyjille lehteä tarjotaan hintaan X euroa kappaleelta plus postikulut. Seuraavassa kokouksessa päätetään tarkemmin, millä ehdoin jäsenet voivat saada lehtiä halvemmalla ostaessaan suuremman erän niitä.

Päätettiin, että Matti huolehtii lehtien myynnistä ja lähettämisestä. Hyväksyttiin lehtien lähettämisestä jäsenille, yksittäisille ostajille ja jälleenmyyjille aiheutuvat postituskulut eli kirjekuoret ja postimaksut.

Päätettiin antaa Roolipelaajalle yksi kappale The Zin Lettersin kolmatta numeroa arvosteltavaksi. Myös Kansalliskirjastolle lahjoitetaan yksi kappale lehteä.

5. Uudet jäsenet

Hyväksyttiin X Kalikoksen jäseneksi.

6. Suomen Tarinapelaajien liitto

Kalikos ei voinut olla perustamassa Suomen Tarinapelaajien liittoa, koska yhdistysrekisterissä olivat Kalikoksen vanhat nimenkirjoittajatiedot. Siirrettiin nimenkirjoitusoikeuksien päivittäminen seuraavan kokouksen esityslistalle.

7. Seuraava hallituksen kokous

Päätettiin pitää seuraava hallituksen kokous The Zin Lettersin kolmannen numeron julkistamistilaisuuden yhteydessä perjantaina 12.12.2008.

8. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 21.34.

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English