Kalikos \ HALLITUS \ KOKOUS 22.5.2003
Kalikos

Hallituksen kokous 22.5.2003

Aika 22.5.2003 kello 18.09 - 19.34
Paikka #kalikos
Läsnä
Eetu Mäkelä
Marko Saari
Matti Järvinen
Olli Kantola
Sampo Koistinen
Tomi Lintelä

1. Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.09.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Zin Letters

Todettiin, ettei taitto ole edistynyt. Sen sijaan oikolukua on saatu etenemään. Taittoa varten päätettiin ottaa lisää apua.

4. Ropecon 8.-10.8.

Kalikokselle hommataan Ropeconiin oma pöytä, jossa myydään lehtiä ja jaetaan esitteitä. Uusia mainoksia tehdään Ropeconia varten päivitetyillä osoitetiedoilla.

Sampo kertoi, että kaksi neljän tunnin peliä peluuttavat pääsevät ilmaiseksi Ropeconiin. Hän lupasi tiedustella, saisiko Kalikos sovittua järjestäjien kanssa jonkin sisäänpääsypaketin Kalikoksen pelinjohtajille.

Eetu ja Olli peluuttavat Ropeconissa Tarsh War -freeform-pelin. Eetu peluuttaa lisäksi A Monstrous Birth -skenaarion ja Sampo yhden pelin. Eetu, Sampo ja Olli järjestävät Gloranthaa kulttuurien kautta esittelevän luennon. Kalikoksen pöytä pyritään pitämään koko ajan avoinna.

5. Laajempi linkkilista Kalikoksen sivuille?

Matti kertoi keränneensä linkkilistaa osoitteeseen http://www.nysalor.net/linkit/. Päätettiin, että kokoelma linkitetään Kalikoksen sivuilta käsin ja korvataan sillä Kalikoksen vanha suppeampi linkkikokoelma. Matti ja Eetu sopivat asiasta tarkemmin.

6. A Rough Guide to Boldhome -suomennos

Matti kertoi, että suomennos on valmis mutta kuvitusta tarvitaan lisää. Kartat ovat kääntämättä, mutta luvat julkaisua varten ovat kunnossa. Hyväksyttiin projekti Kalikoksen toiminnan alle ja sitä jatketaan.

7. Muut esille tulevat asiat

Todettiin, että Kalikos on saanut kolme uutta täysjäsentä. Vanhoilta jäseniltä karhutaan jäsenmaksuja vasta The Zin Lettersin ilmestymisen jälkeen.

8. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.34.

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English