Kalikos \ HALLITUS \ KOKOUS 18.2.2006
Kalikos

Hallituksen kokous 18.2.2006

Aika 18.2.2006 kello 18.11-19.50.
Paikka #kalikos

Hallituksesta läsnä:
Olli Kantola (puheenjohtaja)
Eetu Mäkelä (poistui kohdassa 8.2.)
Matti Järvinen
Juha Ratilainen (oli läsnä kohdissa 6 ja 8-11)
Samppa Mäkelä

Muut kokoukseen osallistuneet:
Timo Malvisalo

1. Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.06.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Pöytäkirjantarkastajien ja sihteerin valinta

Päätettiin, että Matti toimii kokouksen sihteerinä, koska varsinaisella sihteerillä on teknisiä ongelmia.

4. Läsnäolo- ja puheoikeudet

Päätettiin, että kaikki kanavalla olijat saavat olla läsnä kokouksessa mutta puheenvuorot on pyydettävä puheenjohtajalta.

5. Ilmoitusasiat

Todettiin, että Kalikoksen domainosoite on uusittu. Hyväksyttiin sen uusiminen vuodeksi hintaan 14,35 euroa.

6. Jäsenasiat

Hyväksyttiin Kalikoksen jäseniksi Pekka Räsänen ja Visa Toivonen.

Matti laittaa tiedotuslistalle muistutuksen, että viime vuonna jäsenmaksun maksamatta jättäneet maksaisivat jäsenmaksunsa. Kuluvan vuoden jäsenmaksu päätetään vasta vuosikokouksessa.

7. Julkaisutoiminta

7.1. The Zin Letters

The Zin Lettersin kirjoittajat tarvitsisivat aktivoimista. Päätettiin järjestää vuosikokouksessa tilaisuus, jossa pohdittaisiin The Zin Lettersin aiheita ja lehden tulevaisuutta.

7.2. Kotkanpesän matkaopas

Kotkanpesän matkaoppaan alustava suomennos on valmis, mutta se on kommentoitavana Timo Malvisalolla. Laulun suomentamiseen ja taittoon tarvittaisiin apua. Kuvitusta tarvittaisiin lisää.

Samppa ilmoitti, että hän ja Topi Pitkänen voivat katsoa laulun kääntämistä. Matti lähettää tekstin heille. Eetu hoitaa taiton, kunhan saa tekstin kaksi viikkoa aikaisemmin. Matti laittaa matkaoppaan kuvaideoita foorumille.

Olli selvittää matkaoppaan lupa-asiat Greg Staffordin kanssa ja myös sen, voisiko Kalikos jakaa kirjasta jäsenilleen ilmaiseksi. Kotkanpesän matkaopas koetetaan saada valmiiksi vuosikokoukseen mennessä.

8. Vuosikokous

8.1. Kokousasiat

Päätettiin pitää Kalikoksen vuosikokous Turun ylioppilaskylän vuokralaisyhdistyksen toimiston yhteydessä oleva kokoustila osoitteessa Inspehtorinkatu 4 B. Ajankohta on 31.3.-2.4.2006. Tilaisuus alkaa perjantaina kello 18.00, ja poistua pitää viimeistään sunnuntaina kello 12.00.

Virallinen kokous päätettiin pitää lauantaina 1.4. kello 12.00. Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat. Iltapäivä varataan pelejä ja ohjelmaa varten.

Vuosikokouspaikan vuokra on 200 euroa viikonlopulta. Saunavuoro maksaa 8 euroa. Ruokailua varten päätettiin varata 60 euroa.

Päätettiin, että Juha toimii vuosikokouksen vastuuhenkilönä ja hoitaa ruokapuolen. Eetu vastaa tapahtuman ohjelmapuolesta. Matti tiedottaa kokouksesta jäsenistölle.

Vuosikokoukseen tarvitaan vuosikertomus, toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja muut viralliset paperit. Matti tekee tuloslaskelman ja talousarvion, ja Olli ja Eetu toimittavat hänelle tarvittavat paperit. Olli laatii muut paperit tarvittaessa Eetun ja Sampan avustuksella. Toimintasuunnitelmaan kerätään ideoita hallituksen listalta.

Todettiin, että Kalikos täyttää joulukuussa viisi vuotta, mikä vaatii juhlimista.

8.2. Ohjelma

Kokoukseen suunniteltavaa ohjelmaa löytyy foorumilta. Ohjelmassa ovat mm. Glorantha-visa, Esoterica Glorantha -keskustelutilaisuus ja roolipelejä.

9. Raha-asiat

Matti on selvittänyt Kalikoksen oman tilin avaamista. Nordean Järjestöpankin puolella käsitellään vain isojen yhdistysten asioita, joten pankista on suositeltu yritystilin avaamista. Ilman tiliotetta hinnaksi voi tulla muutama kymmenen euroa vuodessa.

Päätettiin avata Kalikokselle yritystili Nordeassa ilman kuukausittaisia tiliotteita. Tilin käyttöoikeudet myönnetään Matti Järviselle, Eetu Mäkelälle ja Olli Kantolalle.

10. Muut esille tulevat asiat

Muita esille tulevia asioita ei ollut.

11. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19.50.

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English