Kalikos \ HALLITUS \ KOKOUS 5.8.2003
Kalikos

Hallituksen kokous 5.8.2003

Aika 5.8.2003 kello 17.37 - 18.32
Paikka #kalikos
Läsnä
Eetu Mäkelä
Marko Saari
Matti Järvinen
Olli Kantola
Perttu Mäkinen

1. Kokouksen avaaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.37.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Zin Letters

3.1. Hinnoittelu

The Zin Lettersin myyntihinnasta keskusteltiin ja päätettiin, että lehti maksaa Kalikokselta ostettuna Ropeconissa 5 euroa, Tradetalk maksaa lehdistä 3,5 euroa ja kulut, Fantasiapelit 3,5 euroa, ja postimyynti Kalikoksen nettisivujen aloitetaan 6 euron hinnalla, jolloin hintaan sisältyvät postikulut. Kalikoksen jäsenet saavat lehden ilmaiseksi ja jäsenmaksut kattavat siitä koituvat kulut.

3.2 Mainostus

3.2.1. Kotimaa

Pertun mainostussuunnitelmaa (http://www.cc.jyu.fi/~pmcinen/mainos.txt) käytetään The Zin Lettersin Suomen-mainoskampanjan pohjana. Olli vastaa mainostuksesta Suomessa ja aloittaa mainostamisen Ropeconin jälkeen.

3.2.2. Ulkomaat

Olli vastaa ulkomaihin suuntaituvasta mainostuksesta ja laittaa ilmoituksen lehdestä Lokarnos.comiin.

3.3. Levitys

3.3.1. Postitus jäsenille

Sampo hoitaa postituksen kaikille jäsenille ja lehden tekemisessä mukana olleille ei-jäsenille. Eetu toimittaa hänelle Kalikoksen jäsenten osoitetiedot. Lehti lähetetään kaikille jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun vuonna 2002 ja/tai vuonna 2003.

3.3.2. Levitys Tradetalkin kautta

The Zin Lettersiä levitetään ulkomaille Chaos Societyn kautta ja Eetu on yhteydessä sinne ja selvittää, millä tavalla maksu hoidetaan.

3.3.3. Levitys kotimaassa

Sampo lähettää netin kautta tilatut lehdet. Hänelle päätettiin hankkia Kalikoksen tilin lukuoikeus lehtitilausten maksujen tarkistamiseksi.

3.3.4. Fantasiapelit

Olli ottaa yhteyttä Fantasiapeleihin ja tiedustelee, paljon he haluaisivat The Zin Lettersiä myyntiin. Lehden mukana Fantasiapeleihin yritetään saada Kalikoksen mainoslehtisiä ja julisteita. Julisteista huolehtii Marko.

4. Vuoden 2003 jäsenmaksun pienentäminen?

Jäsenmaksun suuruus jätettiin vuosikokouksessa pohdittavaksi.

5. Ropecon-ohjelma

Ropeconissa Kalikoksella on omia pöytiä, joilla myydään The Zin Lettersiä. Näkyvyyttä Kalikos pyrkii saamaan Kalikos-paidoilla, useilla metrin kokoisilla The Zin Letters -julisteilla ja A3-kokoisilla Kalikos-logoilla.

Pelejä yhdistys järjestää ainakin Tarsh War -freeform-pelin ja kolmisen HeroQuest-skenaariota. Sen lisäksi Eetu, Sampo ja Olli pitävät Glorantha-esittelyluennon.

6. Syyskokous

Kalikoksen syyskokous/syystapaaminen 2003 päätettiin alustavasti pitää Helsingissä lauantaina 18.10.2003. Kokoustilat koetetaan saada taas Markun kautta.

7. Muut esille tulevat asiat

Muita esille tulevia asioita ei ollut.

8. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.32.

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English