Kalikos \ HALLITUS \ KOKOUS 1.12.2003
Kalikos

Hallituksen kokous 1.12.2003

Internet Relay Chat, #kalikos

Hallituksesta läsnä:

Eetu Mäkelä, puheenjohtaja
Sampo Koistinen, varapuheenjohtaja
Matti Järvinen, tiedotusvastaava
Olli Kantola, rahastonhoitaja
Topi Salmi, hallituksen varajäsen

1. Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo17.40. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Vuosikokous 2004

2.1 Kokouspaikka

Seuraavan vuosikokouksen paikka herätti runsaasti keskustelua. Oulusta kokouspaikaksi oli Olli Kantola ehdottanut kokouspaikaksi nuorisokeskusta n. 8 km päässä Oulun keskustasta. Sen puolesta esitettiin seuraavaa: Uusi kokouspaikka todennäköisesti houkuttelee kiinnostuneita Oulun lähistöllä. Oulussa on isommat tilat kuin Jyväskylässä, mm. erillisiä huoneita nukkumista varten. Oulun tilojen läheisyydessä on palvelut kuten ruokapaikat kätevästi lähellä. Miinuksena Oululle mainittiin etäisempi sijainti suurimmalle osalle osallistujista, ja se että sauna on maksullinen ja kauempana kokoustiloista kuin Jyväskylässä.

Jyväskylästä paikkana oli tarjolla yhdistykselle jo tuttu Kuokkalan Muurarintie 2:n yhteistila, jonka eduiksi katsottiin läheisempi sijainti valtaosalle jäsenistä, ja ilmaiset tilat saunoineen. Miinuksena katsottiin olevan se, että tilat ovat pienemmät ja se, että samassa paikassa kokouksen järjestäminen ei houkuttele paikalle paikallisia kiinnostuneita yhtä todennäköisesti kuin Oulussa.

Pitkän keskustelun jälkeen asiasta äänestivät kokouksessa olleet hallituksen jäsenet. Oulu voitti äänestyksessä Jyväskylän äänin 2-1. Yksi kokoukseen osallistunut hallituksen jäsen äänesti tyhjää. Varajäsen Salmi poistui kokouksesta ennen äänestystä.

2.2 Vuosikokouksen päivämäärä

Kokouksen päivämääräksi sovittiin 27. - 29.2. Olli Kantola lupasi varata täksi viikonlopuksi nuorisokeskuksen ja saunan. Päätettiin, että yhdistys maksaa saunan varauksen (30 e).

2.3 Ohjelma

2.4 Muonitus ja muut vuosikokoukseen liittyvät asiat

Olli Kantola on tapahtuman yleinen koordinaattori. Eetu Mäkelä on ohjelmavastaava. Ohjelmaksi suunniteltiin ainakin itse vuosikokous, kerskakilpailu, tarinankerrontaa, Cold Mountain-tarinankerrontapeli, ja roolipelejä. Lisäksi valitaan vielä myöhemmin muonitukseen vastaava.

3. Zin Letters #1

Chao Society oli maksanut Zin Letter -tilauksensa. Lehden tekoon rahaa lainanneita kehotettiin antamaan tilinumeronsa takaisinmaksua varten.

4. Zin Letters #2

Keskusteltiin tavoista edistää Zin Letters-lehden toisen numeron ilmestymistä.

5. Kalikos.org -domainin uusiminen

Eetu Mäkelä on uusinut oikeudet kalikos.org - domainiin alkavalle vuodelle 2004. Päätettiin maksaa tästä aiheutuvan kulut (14,35 e) yhdistyksen varoista.

6. Kotkanpesän Matkaopas

Matti Järvisen kääntämä Kotkanpesän matkaopas on lähes valmis ja se julkaistaan viimeistään vuosikokoukseen mennessä. Tarkoituksena on tehdä 100 kopiota. Kirjasesta saatavat tulot lahjoitetaan Issariesille, mahdollisesti Glorantha Trading Associationin kautta jolloin Kalikos saisi hyvää karmaa.

7. HeroQuestin sääntötiivistelmän suomennos

Eetu Mäkelä ja Juha Ratilainen suunnittelevat HeroQuestin sääntötiivistelmän (vapaasti saatavilla www-osoitteessa http://www.glorantha.com/support/GameAids.pdf) kääntämistä suomeksi. Käännös laitetaan Kalikoksen sivuille (Issariesin luvalla).

8. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.23.

Uutiset 

Yhdistys 
Jäsenyys 
Tiedotus 
Säännöt 
Hallitus 

Toiminta 
Tapahtumat 
Foorumi 

Materiaali 
HeroQuest 
The Zin Letters 
Julkaisut 
Kuukauden tarina 
Käännöksiä 
Linkkejä 

Yhteystiedot 
Statistiikka 

[ tulostettava
[ English