Glorantha-foorumi

Kalikos – Suomen Glorantha-seura ry:n keskustelufoorumi
Tänään on 23.05.2019 18:00

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 21 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Syyskokoustunnelmia
ViestiLähetetty: 10.11.2002 04:10 
Poissa
Ouroboros
Ouroboros

Liittynyt: 19.12.2001 03:00
Viestit: 3405
Paikkakunta: Helsinki
Kalikoksen syyskokous on nyt takana ja toivon mukaan osallistujille jäi siitä hyviä muistoja. Ajoissa paikalle ilmestyneet pääsivät aluksi opastetulle kierrokselle, jolla esiteltiin tiloissa toimivan painoyrityksen toimintaa. Itse virallinen kokous sitten ei kestänyt järin kauan, mitä nyt esittäydyttiin ja valittiin kaksi uutta jäsentä hallitukseen (minut ja epaz). Mukava määrä porukkaa oli saapunut paikalle ja saimme täytettyä pöydänympärystän. Oli ilahduttavaa huomata, että mukana oli uusia tulokkaitakin Kalikoksen kokouksiin. En tosin osaa sanoa osallistujien tarkkaa lukumäärää.

Kokouksen alusta asti ehkä vakuuttavin asia oli valtaisa Glorantha-kokoelma, joka oli saatu kasaan eri ihmisten tuomista Glorantha-tuotteista. Mukana oli myös mukeja ja parilla ihmisellä näkyi yllä Glorantha-paitojakin. Tulin käyttäneeksi melkoisen paljon aikaa kaikkien kiinnostavien kirjojen parissa. Harvinaisuuksia joukossa olivat mm. Tradetalkin numerot 7 ja 9, Codexin numero 2, Questilines 2 ja A Rough Guide to Glamour. Paljon muitakin harvinaisuuksia olisi toki olemassa, mutta nuo nyt saimme tällä kertaa kasaan. Suuret kiitokset kaikille kirjoja tuoneille! Itse muuten uskaltauduin tuomaan Daughters of Darkenessin, joka onneksi säästyi polttamiselta. :)

Kreiville morsian -peliä en valitettavasti ehtinyt peluuttamaan muiden kiireiden takia. :( Siitä vielä pahoittelut peliin ilmoittautuneille. Sen sijaan yritän saada vedettyä kyseisen pelin sitten Kalikoksen kevätkokouksessa ja hahmon listasta varanneilla on silloin mahdollisuus päästä pelaamaan hahmoja, mikäli he haluavat. Kenties siihen mennessä saan vielä uusia ideoita peliin ja siitä tulee hienompi kuin syyskokoukseen suunnittelemani. Keväällä siis sitä peliä sitten.

Glorantha-lautapeliä/-pelejä kokouksessa pelattiin luullakseni aika innokkaasti, mutta en ottanut siihen osaa, enkä tiedä, miten siinä kävi ja miltä peli vaikutti. Keskittyneiltä pelaajat ainakin näyttivät, kun nappasin muutaman valokuvan heistä. Valokuvat voisi ehkä laittaa myöhemmin nettiin, jos niistä tuli minun surkeilla valokuvaustaidoillani sellaisia, että ne kehtaa julkistaa. Kuvissa jotkut pääsivät poseeraamaan ja toki Glorantha-tuotekokoelmakin on ikuistettu. Mutta kuvia sitten joskus, kunhan kuvat on kehitetty ja skannattu ja jos ne on kelvollisiksi todettu.

Kiinnostavaa oli tietysti nähdä foorumilta ja muualta tuttuja ihmisiä aivan silmästä silmään ja vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Erityisen mukavaa oli tavata kokouksessa foorumin Marcus Maximus ja linkkilistastaan kuuluisa Kim Englund. Muitakaan yhtään vähättelemättä. :) Kalikoksessa on sitten hienoa porukkaa!

Tämän enempää sanottavaa kokouksesta ei taida tulla minulle enää mieleen. Joka tapauksessa tilat olivat hyvät ja siitä kiitokset ne hommanneelle Markulle ja muille järjestäjille. Valindin kylmä tuuli ja Himilen hyytävyys eivät onnistuneet peittoamaan Kalikosta. Toivon mukaan kevätkokouskin tulee olemaan yhtä antoisa ja tarjoamaan positiivisia kokemuksia.

Kirjoittakaa muutkin syyskokouksessa olleet ihmeessä lisää siitä kaikesta, mitä minulta on jäänyt kertomatta tai mitä en ole tiennyt mainita. Ehkä sanojen välityksellä kulkeutuu hiukan tunnelmaa niillekin, jotka eivät päässeet nauttimaan tapaamisesta.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.11.2002 15:24 
Poissa
Valtija (admin)
Valtija (admin)
Avatar

Liittynyt: 20.12.2001 03:00
Viestit: 785
Paikkakunta: Helsinki
Kokous todella oli aika loistava. Porukkaa kokouksessa oli läsnäololistan mukaan 19, ja hyviä tyyppejä olivat kaikki.

Itse vedin Glorantha-lautapelejä, joista päädyimme pelaamaan viiden pelaajan Nomad Godsia. Viidentoista kierroksen pelistä ehdimme pelata noin neljässä tunnissa viisi, mutta hauskaa ihmisillä tuntui olevan ja pelistä pidettiin. Eniten laumoja ja aarteita jäi pelin lopussa impala-heimolle, mutta ero toiseksi tulleeseen biisoniheimoon ei ollut järin suuri - ja kuka tietää, millaista tuhoa lunarimyönteisyyden takia alkupelissä päähänpotkittujen antilooppiratsastajien esiin manaama Zola Fel olisi vielä saattanut aiheuttaa. Tosin seuraavalla vuorolla luultavasti itse Oakfed olisi ilmestynyt impaloiden tuhoaseeksi.

Pelien jälkeen juotiin boolia ja omia juomia, saunottiin ja saunassa kerrottiin tarinoita. Fiilis oli todella mahtava istua kymmenen urhon kanssa saunassa kuuntelemassa ja hurraamassa myrskypanteonin pyhiä tarinoita. Saunasta siirryttiin sitten vielä tulisijan äärelle, jossa tupamme Orlanthit kävivät "ystävällistä keskustelua" Lunarin uskoa tunnustavien vieraidemme kanssa.

Tästä keskustelu sitten hajosi vähitellen vapaaksi jutusteluksi mitä moninaisimmista asioista, mm. pelinjohtajan ja pelaajien velvollisuuksista toisilleen, larppaamisesta sekä ensi vuoden Tentaclesiin suuntaavasta Kalikoksen yhteismatkasta.

Vähän yhden jälkeen putsattiin tila nopeasti ja jatkettiin baariin. Viiden maissa aamulla viimein romahdimme Oulun ja Jyväskylän edustuston kanssa Temppelin lattialle nukkumaan.

Kiitokset kaikille osallistuneille seurasta, hyvistä hetkistä, tarinoista, keskusteluista ja tunnelmasta. Mulla ainakin oli pirun hauskaa!

_________________
Rejoice, for the rain has fallen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.11.2002 16:06 
Poissa
Suuren neuvoston jäsen
Suuren neuvoston jäsen
Avatar

Liittynyt: 03.05.2002 03:00
Viestit: 642
Paikkakunta: Helsinki
Vastoin odotuksia pääsin kotiin ja heräsin elossa. Huomasin peikkojuoman olleen jäyhää niin intensiteetin, kestoajan kuin immersionkin suhteen, mikä ison moniloitsun kanssa aiheuttaa Pot-*paljon*-tunnelmia niin iltaan, yöhön kuin aamuunkin. Pakko tunnustaa että olo on vähän hämmentävä, kun odotin tilaisuuden olevan paljon vaisumpi ja sivistyneempi kuin olikaan, mikä tietysti on vain positiivinen asia.

Etenkin tarinat saunassa olivat nerokasta kuultavaa. Voinpa vannoa että jos nyt pitää lähteä sankariretkelle vuotavan katon takia, tarina Orlanthin ja Ernaldan edesottamuksista on sen verran vankasti mielessä ettei tarvitse enää ihmetellä mitä Orlanth teki ja milloin. Näin homma menee barbaareillakin; hyvin kerrotut tarinat eivät unohdu. Otan osaa niiden puolesta jotka eivät saunaan asti tulleet -- eikä väittely kuun ja myrskyn välillä ollut huonompi sekään.

Pitäisi oikeasti harkita sitä tunnelmaan keskittyvää barbaarilarppia.

_________________
"For She is the Goddess of Cycles,
The Goddess of Beginnings and Endings"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.11.2002 19:05 
Poissa
Kerskamestari
Kerskamestari
Avatar

Liittynyt: 06.03.2002 03:00
Viestit: 601
Paikkakunta: Rusko
Oi, oi, sitä Kalikosin tunnelmaa ja yhteishenkeä! Syyskokouksen innostus ja positiivinen jännitys pyöri mielessä jo pitkän aikaa ennen kokousta. Paikalle saapuessakin oli tunnelma ja odotus katossaan, vaikka paikalla oli vasta muutama ihminen ja aloimmekin sitten heti kasaamaan Glorantha-koostetta (kahdelle!) pöydälle. Tutustuminen naamasta naamaan uusien ihmisten kanssa ja heihin joiden kanssa on vain näin sähköisesti ollut yhteyksissä oli hienoa.

Itse virallinen osuus kokouksessa nosti esitäyttymisineen ja normaalin muodollisine (ja vähemmän muodollisten) " vihdoin itse asiaan" osuuksineen jo sellaista intoa... Vaikka on ollut monia kuukausia väleissä verrattuna aikaisempiin tapaamisiin, herätti se ajatuksen siitä että tässä todella on vahva pohja Suomen gloranthafiileillä saada merkittävä, vakuuttava ja voimakas rykmentti :) kansainväliseen Glorantha-kerhoon!
Ainakin tähän saakka se on vakuuttanut meidät itsemme ja se on palkitsevaa.

Les Dieux Nomadesissa High Llama/alticamelus riderien pelaajana pääsin levittämään Wastesin & Praxin hurjien nomadien propagandaa jälleen (kjähhäh!), aika ajoin hölpöttäen (muut pelaajat varmaan kyllästyksiin :o ) klaanien laumojen määristä suhteessa heimon suuruuteen ja asemaan muissa heimoissa. Impala riderit lunasti aika odotetusti paikkansa pirullisimpana heimona. Bison riderit kiri lopussa tosiaan toiselle sijalle...no, propsit heille heidän lunarivastaisuudesta. Kim pelasi helkkarin ovelasti Antilooppi/Sable ridereita ja me muut lähinnä jouduimme tekemään koko ajan suojaavia liikkeitä heidän aina iskiessään ekana. Itse taas aivan horrendous ultra-mutilation krapulassa kokien luultavasti Pocharngo Mutilatorin aiheuttamaa otsan paisumista(??) 0] , rynnistytin High Llamat suoraan Eternal Battleen waipaten osan laamoista Underworldiin ja saaden tilalle ghost ridereita palkkioksi. Huhuuuuh!!

Mutta on se hienoa ettemme ole niin degeneroitunutta homogeenista sakkia. Muodostettuamme orlanthin ringin takan äärelle ja aloitettuamme ylvään ja mahtipontisen orlanthien ja kuun voimien vastaväittelyn, oli upeaa se että meitä on joka lähtöön. Niin Punaisesta Kuusta, Orlanthista kuin muistakin kulttuureista innostuneita on tietenkin ja kaikki ovat totta kai tasavertaisesti samalla viivalla. Yritin aluksi heittäytyä keskusteluun tulevaan Argrathin johtamaan sotaan liittyneenä Bronze Treasuren, tai ties minkä Wahan Khaanina, jotka siis ovat lunarivastaisia, mutta koinkin odotetusti kummeksuntaa; mitä tuo Praxin rastavilli berserkki oikein mesoaa. "Kautta Strorkbiornin, minä hakea Tadan(!) kaikki palaset ja ratsasta Jaldon Kultahampaan kanssa te rikkaat kuupaholaiset maahan ja varastaa teidän karja! ...Hei kaverit, minä puhua huono sartari, mutta mennä teitin kanssa. Jah mään, brotha`..." :lol:

Saksaan Tentaclesiin mennään tosiaan jäätä särkemään ja oikein joukolla. Yhdessä hyvä ja kuin nyt jo valmistaudutaan. Muistakaa: kymppi kuussa sivuun, ni se on siinä!

_________________
-But the Golden Age is not for us. Men will not be men any longer. Impalas will not be beasts. The Way of Waha will be lost. The Storm Bull will be slain. Eiritha will wear shackles. The spirits will go away-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.11.2002 19:13 
Poissa
Hallitsija
Hallitsija

Liittynyt: 09.02.2002 03:00
Viestit: 300
Paikkakunta: Valkeala
Joo, vääntäkää vaan veistä haavassa. Wakboth vie kun en tuonne päässyt. :( Mutta ehkäpä ensi kerralla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 10.11.2002 23:14 
Poissa
Kosminen lohikäärme
Kosminen lohikäärme
Avatar

Liittynyt: 20.12.2001 03:00
Viestit: 1854
Paikkakunta: Dorastor, Espoo
Kiitos kaikille 19 muulle kokoukseen tulleelle ihmisille. Saatiin oikein rento ja hauska tilaisuus järjestettyä.

Toivottavasti Nysalor saa kuvia jossain vaiheessa nettiinkin.

Itse olin mukana Munchin pelissä, jossa puoli Kalikos hallitusta ja peikkoboolin pääkeittäjä Teemu vääntivät kättä siitä kuka pääsee lopulta sille kymmenennelle tasolle. Hyvin pitkäksi venähtäneen pelin kuitenkin voitti Kalikos hallituksen uusi tulokas Epaz ja tietenkin "Cheat" korttia käyttämällä :)

Kiitos boolitoimikunnalle viimeisestä boolista, joka näytti kelluvinen kurkunpaloineen juuri siltä mitä peikkokeittiöstä voi odottaakin löytyvän :)

Palvontamenoihin keskittyneenä missasin valitettavasti osan tarinoista, mutta hyvältä stuffilta vaikutti.

Ja kiitokset vielä Makelle loistavien kokoustilojen järjestämisestä.

_________________
-=Guzm0=-
"Eurmal is the Trickster. He is a bane and a blot on all people. No one likes him or what he does. No one trusts him or his worshippers"- Storm Tribe -


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.11.2002 02:54 
Poissa
Pappi
Pappi
Avatar

Liittynyt: 23.01.2002 03:00
Viestit: 118
Paikkakunta: Helsinki
Kokouksessa oli varsin lystiä! Toivottavasti myös jyväskyläläiset olivat tyytyväisiä Helsingin gay-kulttuuriin tutustumisesta ;)

Milloin uudestaan?

-Sampo


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.11.2002 14:57 
Poissa
Suuren neuvoston jäsen
Suuren neuvoston jäsen
Avatar

Liittynyt: 03.05.2002 03:00
Viestit: 642
Paikkakunta: Helsinki
...saunassa tuli muuten mieleen, että orlanthilaisille juomalauluille olisi ehdottomasti käyttöä ja kysyntää.

_________________
"For She is the Goddess of Cycles,
The Goddess of Beginnings and Endings"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 11.11.2002 15:48 
Poissa
Keisari
Keisari
Avatar

Liittynyt: 25.01.2002 03:00
Viestit: 557
Paikkakunta: Jyväskylä
Jyväskylästä kuuluu!

Ei voi muuta sanoa kuin että harvoin mahtuu yhteen vuorokauteen yhtä paljon tavaraa! Hieman harmittaa että emme Jyväskylästä ehtineet ajoissa painotalon esittelykierrokselle, mutta olivat ne saunatilatkin aivan tarpeeksi hienot.

Tunnelma alkoi rauhallisissa meiningeissä kun tosiaan kävimme porukalla syömässä pizzaa. Mielenkiinnolla seurasimme kun paikan ainoa (vain englantia puhuva, mutta kai Suomea ymmärtävä)työntekijä kävi heti tilauksemme jälkeen ostamasssa lähikaupasta pizzan raaka-aineita ja sitten kutsui kaksi kaveriaan auttamaan tarjoilussa ja uusissa kauppareissuissa. Ilmeisesti 12 nälkäisen peikon ilmaantuminen ruokalaan ylitti ravintolan resurssit perinpohjaisesti.

Kun pääsimme takaisin kokoustiloihin liityin minä Nomand gods peliin biisoniratsastajien johtoon. Peli oli mielenkiintoinen, kun suuri osa pelaajista vasta opettelivat peliä. Aika brutaalia ja raakkaa paimetoilais elämä kyllä on! Penteleen pikku impalat joita vilisi laudalla enemmän kuin muita yhteensä! Biisoniheimon johtaja yritti heimon voiman uhalla saada itselleen suuren määrän laumoja, mutta Impalat eivät välittäneet uhkailuista, vaan röyhkeästi anastivat laumat itselleen aikaisemmista "rauhansopimuksista" huolimatta! Peli tosiaan jäi hieman kesken kun kahden ja puolen tunnin pelaamisen jälkeen olimme edenneet viiden vuoron verran. Kun normaaliin peliin kuuluu 15 vuoroa, päätimme jättää pelin kesken.

Tarinankerronta saunan tunnelmallisissa tiloissa oli ainakin minulle illan parhaimpia hetkiä. Vasta nyt olen saanut aivan konkreettia makua siitä, mitä nämä Gloranthaan sijoittuvat tarinat voivat parhaimmillaan olla. Tarinoiden lukeminen netistä ja niiden kertominen ja kuunteleminen porukalla ovat kaksi aivan eri asiaa. Hetki todella antoi valoa orlanthi kulttuuriin ja myös meidän omaan historiaan. On tarinankerronta sen verran mahtava taide ja tarinamuoto, että ihmetyttää miksi se ei ole suositumpaa. Mietin, että meidän porukassa voidaan ruveta kertoilemaan enemmän tarinoita pelisessioissa. Ihan pelaajatkin.

Keskustelimme niin Objektiivisuus/subjektiivisuus näkökannoista, sankarimatkojen ja sankarien peluuttamisesta kuin pelinjohtamisesta ja kampanjan tekemisestä. Keskustelu oli todella antoisaa, koska ainakin minä tunnen saavani enemmän keskustelusta kasvokkain kuin keskustelusta webissä. Vuorovaikutus on nopeampaa ja helpompaa.
Ajatuksia heräsi ja vanhat jutut tuli taas mieleen. Kiitos juttukavereille!

Ilta meni aika samaan tyyliin kuin viime kevätkokouksessakin. Mitä enemmän ilta eteni, sitä enemmän peikkojuomaa kului(kiitos juomamestarille) ja sitä riehakkaammaksi keskutelu ja meininki meni!
Sitten baarissa alkaa ainakin tämän peikon muistikuvat olemaan hieman sellaisen humalan sumun painotteisia. Meni luvattoman paljon rahaa baarissa juomiin ja se on merkki että olin liian humalassa jo sinne tullessa. Mutta hauskaa siellä oli! Siellä muuten tavattiin Jyväskylän tyyppejä jotka olivat muuttaneet Hesaan. Mutta baarin jälkeen oli meno jo sen verran hurjaa, että taidan jättää raportoimatta.

Rojahdimme nukkumaan Humiksen moderneihin, tietokoneita täynnä oleviin tiloihin.

Sitten aamulla Jyväskylään.

Mutta hauskaa oli ja pitää ottaa uudestaan. Kiitos järjestäjille.

Jyväskylän porukka pääsi turvallisesti kotiin ja


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.11.2002 01:29 
Poissa
Kerskamestari
Kerskamestari
Avatar

Liittynyt: 06.03.2002 03:00
Viestit: 601
Paikkakunta: Rusko
Varmaan seuraavan viikon suosituin ja seuratuin aihe foorumilla... :)

Näin heti jälkikäteen sitä muuten miettii mitä rakentavaa ja hyödyllistä sitä saisi revittyä niistä positiivisista muistoista ja keskusteluista... Jotta ehkä jäisi jotain pysyvempää(?) käsiimme. Marcuskin mainitsi orlanthien juomalaulut :) .
Mitäs sanoisitte siitä ideasta alkaa järjestämään Jyväskylässä vuotuista peikkopalloturnausta keskellä Himilen ihanan hyytävää ja lumista talvea?! Viime helmikuun turnauksen tavoin samoihin aikoihin. Heräsi hillitön unelma meinaan jos vielä tulevaisuudessa olisi mahdollista Kalikosin sivujen kautta pyrkiä joukkueensa kanssa turnajaisiin ja (kuulostaa nyt todella kipeeltä mutta) jos se olisi MM-ottelu!?! :-D ...jos muista maista tulisi sanotaan nyt Guhanin Lyijyhampaat, tai Moorgarkin Murisijat what ever ja Suomesta valittaisiin (kotoisissa otteluissamme) suomalaisten joukkio? Tähh?
Samaan yhteyteen voisimme alkaa järkkäämään omaa internationaalia Glorantha coniamme ala`Valind`s High Holy Day, jossa olisi muutakin ohjelmaa.
Naurakaa vaan... Täällä sepustaa eräs ajoittain hyvin friikkejä ja romantisoituja unelmia päähänsä saava kaveri.

Ja takaisin syyskokouksen muisteloihin...

Nysalor:
Kalikoksessa on sitten hienoa porukkaa!

Kyllä! (Täytyi vielä kertaalleen todeta...)

Itse muuten uskaltauduin tuomaan Daughters of Darkenessin, joka onneksi säästyi polttamiselta.

Stendari ei toiminut, eikä takassakaan ollut yhtäkään halkoa, joka olisi toiminut soihtuna. Kaikki yrittivät parhaansa kun selkäsi käänsit, mutta ei. Olet tainnut suojata sen jollain omituisella velhotaikuudella?

Humis:
Eniten laumoja ja aarteita jäi pelin lopussa impala-heimolle, mutta ero toiseksi tulleeseen biisoniheimoon ei ollut järin suuri - ja kuka tietää, millaista tuhoa lunarimyönteisyyden takia alkupelissä päähänpotkittujen antilooppiratsastajien esiin manaama Zola Fel olisi vielä saattanut aiheuttaa.

Niin joo, kyllä ne antiloopit taisi päihinsä aluksi saada. Tosiaan, allekirjoittaneen edellämainitut pään kouristukset saattoivat tehdä hienoiset temput pelin tapahtumien mukana pysymiselle :) . Mutta kyllä se Zola Felin summonointi oli kuiteskin aikas pirun ovela tempaus, vaikkei se tainnut hirviästi tehdä tuhoa impaloille loppupeleissä.
Impaloiden kovuudesta kertonee muuten muutamat heidän klaaninsa aika hyvin:

Firebird - Palvovat Sunhawkia ja Bright Treasurea (Aurinko) Heidän shamaaninsa ovat mestareita tuleen liittyvässä taikuudessa.
Dark Spirals - Mestareita pitkän matkan taistelussa (niin aseellisessa, kuin taikuudessakin). Heidän huhutaan vaikeuttavan vihollisiaan salaisilla spelleillä jo ennen kuin hyökkäävät.
Seven Stones - Heillä täytyy olla jotain erikoista matkustamiseen liittyvää taikuutta, koska he pystyvät matkaamaan pitkiäkin matkoja mahdottoman lyhyissä ajoissa.
Holy Fire - Väittävät että Oakfed adoptoitiin heidän klaaniinsa kun hän putosi Praxiin taivaalta.
Blessed Bow - He väittävät että heidän khaaninsa käyttää Tadan jousta.

Lisää tietoa löytyy nomadien klaaneista joko Shadows of Borderlandsin tai BoDR vol. Praxin sivuilta. (Koitin heittää linkkiä sinne, muttei löytänyt osoonsa.)

Epaz:
Toivottavasti myös jyväskyläläiset olivat tyytyväisiä Helsingin gay-kulttuuriin tutustumisesta ;)

Teilläpä kuuluu olleen hauskaa! Hitto kun tuo valuuttapuoli teki tenän ja päätinkin sitten jostain syystä poistua jo takavasemmalle. Ensi kerralla uusiksi!

Topi:
Keskustelu oli todella antoisaa ... Vuorovaikutus on nopeampaa ja helpompaa.

Älä unohda parin metrin päässä ollutta Vanhaa Mädättäjää. "Kännissä kaikki jotenkin luistaa paremmin ja elämä on helpompaa". Ei, oikeasti hienot turinat oli ja kerro terveisiä Jywaskylan mukaville kuomillesi.

_________________
-But the Golden Age is not for us. Men will not be men any longer. Impalas will not be beasts. The Way of Waha will be lost. The Storm Bull will be slain. Eiritha will wear shackles. The spirits will go away-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.11.2002 14:03 
Poissa
Mestarinillittäjä
Mestarinillittäjä
Avatar

Liittynyt: 27.02.2002 03:00
Viestit: 637
Paikkakunta: Vantaa
Topi Hiski Viljami Salmi kirjoitti:

Sitten aamulla Jyväskylään.


Nojoo.. soitin kolmelta päivällä ja olitte vasta matkalla. Mutta niinhän se on, että aamu on silloin kun herää!

Vuotuinen Jyväskylän peikkopalloturnaus on hyvä idea. Joku voisi kansainvälisille foorumeille tms mainita asiasta ja eihän ketään pois käännytetä, jos haluavat osallistua. Yllättävän rynnäkön ulkomailta uhatessa voisi sen vaikka siirtää etelämmäksikin. ? Ideana hyvä katsellaan miten toteutuu.

_________________
"The Cosmic Dragon unborn lies, still sleeping in her shell, And in that sleep, She dreams the world, and dreams us all as well".


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.11.2002 15:52 
Poissa
Ylipappi
Ylipappi
Avatar

Liittynyt: 12.03.2002 03:00
Viestit: 288
Paikkakunta: Jyväskylä
Kuullostaa hyvältä. Pitäisi kyllä ensin Suomen porukan treenata ettei ihan jäädä nuolemaan karvaisia näppejämme. Eiköhän saman tien organiseerata hirveät treenit tänne JKL:n päätyyn ja sitten nöyryytetä niitä ulkomaan pellejä. Jotain Yolp-vuoren peikkoja. Joo joo. 8)

Jostain äkkiä hankitaan cheergroup täyteen reheviä peikkonaaraita ja hirveänä Peikkojuomaa, jota sitten joku hehkeä naaras/uros sitten vammautuneille tarjoilla. Kaikki on hyvin kunhan se ei ole mitään Topin värkkäämää Eroosio Ouzoa, jossa lilluu mitä lie ylläreitä. Toisaalta toisi realismia, kun heittäs parit larppaajan haltiakorvat sinne joukkoon. Vähän, kuin olisi manteli joukossa :b

Saatais vaan paikka ja aika sopimaan treenaamista varten. Etelän Varjotasangon peikot voisivat tulla joskus ystävyysotteluun ja saunomaan? :x

Minulla on yhä hyvät välit erääseen Vinkkupuodin peikkoon, joka mielellään lähettää meille osan POKS! varastostaan - kohtuu korvausta vastaan tietty. Olen myös saanut erään epävarman lähteen, josta saisi POKS!:n iso veljeä. Puhdasta POKS!ia

No eihän sen ole tarkoitus olla mikään vinkkupuodin bakkanaali, vaan ihan varteenotettava reissu eikö? Kaikki on hyvin kunhan saadaan saunoa ja pelata palloa. Tällä kertaa pitäisi kyllä miettiä niitä sääntöjä vähän tarkemmin eikä vain sählätä :oops:


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.11.2002 22:39 
Poissa
Ouroboros
Ouroboros

Liittynyt: 19.12.2001 03:00
Viestit: 3405
Paikkakunta: Helsinki
Nyt olen sitten saanut nettiin lupailemani valokuvat syyskokouksesta. Niitä ei ole valtavaa määrää, vain kaksitoista, ja ne on kaikki aika peräkkäin räpsittyjä, kun en muistanut itse varsinaisen kokouksen aikana tai muulloin ottaa kuvia, vaan vasta silloin, kun olin lähdössä. Toivottavasti noista nyt kuitenkin on jotain iloa. Minua kuvista ei luonnollisestikaan löydy, kun olin kuvaajana. :) Ja varoitan tosiaan vielä, etten ole mikään hyvä kuvaaja ja kuvat ovat senmukaisia.

Olen laittanut kuvien alle joitakin tekstejä ja nimennyt osan kuvissa olevista henkilöistä. Jos joku ei pidä etunimensä mainitsemisesta julkisesti tai ei halua olla jostakin syystä näkyvissä Kalikoksen nettisivuilla, niin siitä kannattaa ilmoitella minulle, jotta tiedän toteuttaa toivomuksen. Jos teksteissä on virheitä tai muuta epäselvää, niin niistäkin voi ilmoitella.

Kuvat löytyvät joka tapauksessa täältä.

Mainittakoon tässä vielä lopuksi jo kokouksessa julkistettu tiedotusluontoinen asia: Kalikos on vastikään päässyt virallisesti yhdistysrekisteriin ja on nyt sitten todella ry. Hurraa!


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2002 00:24 
Poissa
Kosminen lohikäärme
Kosminen lohikäärme
Avatar

Liittynyt: 20.12.2001 03:00
Viestit: 1854
Paikkakunta: Dorastor, Espoo
Mukavia kuvia. Ollin poseeraus (tanssi) näkyi hyvin kuvassa ja MM & Hiskin yhteiskuva on aika veikeä :)

_________________
-=Guzm0=-
"Eurmal is the Trickster. He is a bane and a blot on all people. No one likes him or what he does. No one trusts him or his worshippers"- Storm Tribe -


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2002 04:18 
Poissa
Suuren neuvoston jäsen
Suuren neuvoston jäsen
Avatar

Liittynyt: 03.05.2002 03:00
Viestit: 642
Paikkakunta: Helsinki
Valokuvan todistusvoima iskee jälleen -- meikähän on deeku.

Koskas muuten Humis käännät sen saksankielisen Ralios-kirjan ihmisten kielille luettavaksi? :-)

_________________
"For She is the Goddess of Cycles,
The Goddess of Beginnings and Endings"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2002 16:25 
Poissa
Pappi
Pappi

Liittynyt: 22.01.2002 03:00
Viestit: 177
Paikkakunta: Helsinki
Kivaa oli ja kannatti käydä, vaikka jouduinkin aika aikasin jo häipymään. Parhaassa vaiheessa oikeastaan :(

Oli joka tapauksessa mukava nähdä uusia naamoja ja/tai yhdistää niitä foorumin kekkuleihin. Ensi kerralla morokanthit jyräävät loppuun asti !


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2002 17:30 
Poissa
Kerskamestari
Kerskamestari
Avatar

Liittynyt: 06.03.2002 03:00
Viestit: 601
Paikkakunta: Rusko
Ollin poseeraus (tanssi) näkyi hyvin kuvassa ja MM & Hiskin yhteiskuva on aika veikeä

Olli taitaa tanssahdella siinä Praxiksen tahdissa! :-o

Joo, Marcus on deeku muuten! MM ja Hiski ovat taitaneet päästä tuohon kondikseen vain kuuntelemalla saunassa pari tuntia tarinankerrontaa... :-D

Heehe! Mulla on joku "noita-ukko"(!) ilme yhessä kuvassa kun olin juuri niistänyt ja hoksaan Nysalorin. Eihän tommosta MHT 500:n Ouroborosta voi olla huomaamatta, joka yrittää hiippailla kameran kanssa takavasemmalta.

Hienot poseeraus-kuvat puuttuisi vielä cenobiitti-Markusta ja old rot-gutin mestari-valmistaja Teemusta...no kyllähän ne jossain takana siellä näkyivätkin.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.11.2002 22:37 
Poissa
Suuren neuvoston jäsen
Suuren neuvoston jäsen
Avatar

Liittynyt: 03.05.2002 03:00
Viestit: 642
Paikkakunta: Helsinki
Siinäpä se ongelma Dovas onkin. Nysse lähti bileistä kauan ennen saunaa, joten tuossa vaiheessa tarinankerrontaan oli vielä varmaan tunteja.

Argenteus, tavattiinkos me?

_________________
"For She is the Goddess of Cycles,
The Goddess of Beginnings and Endings"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 16.11.2002 14:34 
Poissa
Pappi
Pappi

Liittynyt: 22.01.2002 03:00
Viestit: 177
Paikkakunta: Helsinki
Argenteus, tavattiinkos me?

Hmm.. jos olit se pitkätukka joka tupsahti sisään juuri kun olin klo 19 kieppeillä lähdössä, niin sitten :wink:

Ei ainakaan enempiä turistu, kun jouduin niin aikasin lähtemään.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.11.2002 17:05 
Poissa
Pappi
Pappi

Liittynyt: 16.01.2002 03:00
Viestit: 137
Kattelin tossa kuvia ja totesin, että äijäthän on siis ryypänny! :)

Tätäkö se kokoustoiminta onkin? :-D
Joku demaritantta saa oivan syyn esittää Kalikosta saatananpalvoja listalle.

Muttamutta ilmeisesti oli hauskaa kuvista ja kommenteista päätellen, sääli ettei aikataulut sopinu. Ehkäpä ens kerralla bongataan


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 21 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com