Glorantha-foorumi

Kalikos – Suomen Glorantha-seura ry:n keskustelufoorumi
Tänään on 23.05.2019 18:52

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.08.2005 16:16 
Poissa
Pappi
Pappi
Avatar

Liittynyt: 28.04.2004 14:04
Viestit: 144
Newsalorin Heroquestissa seikkailemme paraikaa seuraavanlaisella kokoonpanolla:

- Gownar Ruskeakilpi. Yksikätinen Orlanthpappi, joka kuuluu Kaikkivoipaisten Lohikäärmeiden Palvelijoihin. Yksinkertainen kansanmies ja kuuluisa kapinallinen.
Kiellot: Ei saa juoda alkoholia, Ei saa kantaa asetta.
Kiroukset: Liiallinen karvankasvu, Impotentti
Seuraajat: Lapaset (tuulenhenki)

- Kareel Puoliksimies. Orlanthi/Praxilainen shamaaninalku. Jalo villi ja praxilainen "laiton taistelija".
Kiellot: Puolusta maata, Ei saa kantaa asetta
Kiroukset: Ei ole, ellei Eileelinä (entinen seuraaja) lasketa
Seuraajat: Isoisä kojootti (henki), Valkopää (henki), Nauraa-Paljon (praxilainen metsästäjä), Tuhisia (karvainen biisoni)

- Turak Verenpunainen. Humaktin fanaattinen seuraaja. Armoton, mutta oikeamielinen vihollisten surmaaja.
Kiellot: Ei saa käyttää nuijia, Ei saa käyttää kilpiä
Seuraajat: Korppi (Voimakas Humaktin Daimoni), Malt (Entinen tarshilainen palkkasoturi)

- Ostlan. Yinkinin viekas seuraaja. Pieni mies, joka on kuuluisa naisten naisten naurattaja. Korvaamaton tiedustelija ja luotettu ystävä. Tulevan sankarijoukomme apuhengen löytäjä.
Seuraajat: Kaksi varjokissaa

- Irishta. Sankariryhmämme uusin jäsen. Kovaksi keitetty Erlandan seuraaja. Katkeroitunut maailmalle ja lunareille. Hyvä ruuanlaittaja ja neuvottelija.
Seuraajat: Aviomies (jonka nimeä en koskaan muista), Miltra ja Fedarkos (pelastettuja nuorukaisia).


Viimeksi muokannut Tanan päivämäärä 24.08.2005 20:47, muokattu yhteensä 2 kertaa

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.08.2005 16:09 
Poissa
Hallitsija
Hallitsija
Avatar

Liittynyt: 20.03.2002 03:00
Viestit: 359
Ai niin, onhan meillä toinenkin peliporukka.

Kaiser Soze, Myrskykaani; Liittoutui aikoinaan oikeiden ihmisten kanssa, sillä on aikojen myötä saanut heiltä korvaamatonta apua kaaoksen kukistamisessa Pohjois-Sartarissa. Hakkaa mielellään kirveellään, mutta osaapa ampua jousellakin aika hyvin. Välillä tekeytyy tyhmäksi vaikka omaakin ihan hyvän ÄLY:n. Lempipuuhana kaaoksen hirviöiden polttaminen roviolla.

Jon Keiko, lohikäärmepappi; Okravuorten lohikäärmettä palvova Kralorelalainen muukalainen. Herättää puheillaan ja värväystoimillaan ihmetystä ja paheennusta etenkin Alda-Churissa. Oli aikoinaan loistavassa vireessä mutta "epäonnistuneen" jumalallisen väliintulon myötä menetti mahtia ihan kiukulla. Kyllä se taisi onnistua, mutta nykyään hän on vain pelkkä varjo entisestä itsestään. Läväyttää vieläkin joskus lohikäärmevoimiaan hönkimällä tulta ja lentelemällä taivaalla.

Yalmar Tuulenlapsi, Kolatin noviisi ainakin melkein, entinen Lunarin kätyri; Sai omien sanojensa mukaan potkut Lunarin armeijasta. Nykyään haikailee takaisin entiseen upseerinvirkaansa kehuen omia miekkataitojaan, jotka eivät vielä ole tehneet vaikutusta keneenkään. Väittää myös ettei valehtele koskaan, mutta muista alkaa tuntua ettei hän ikinä myöskään puhu totta.

EPH:t/entiset hahmot;
Silvar Murhamies(tai Murhaaja), eph; verraton ex- Alda-Churilainen taistelija. Pakeni virkavaltaa ja päätyi Jon Keikon oppiin ja lohikäärmetietouden pariin. Pärjäsi taistelussa tavallista pelaajaa paremmin, kunnes Jon antoi hänelle potkut jostain oudosta syystä

Harley "Spider" Davidson; Tälläkin foorumilla ihmetystä herättänyt hahmo, joka pelasi pelin läpi. Outo silkkipaitaan pukeutunut varas, joka uhosi pistävänsä ihmisiä mustalla säilällään tai heittävällä heitä kivellä, lopputulos oli aina sama. Mutta omasi loistavat taikakyvyt sekä loitsut´.

Tsui Sohlo; Humaktilainen taistelijanalku, painotus sanalla alku.
Argon; velhonketale, nyt käyttää aikansa Alda-Churin velhon opissa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.10.2005 17:03 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 09.10.2005 16:19
Viestit: 26
Paikkakunta: Tammela
Tervehdys kaikille


Peliporukkamme
Nejh Pikti
Veijari kultin noviisi, ankka:Erikoisen mukavaa jälkeä kun alussa mahti oli 18, mutta nykyään ankalla on ahminta 12 ahmatti-aspekti(mahti nykyään 10) muut kyvyt olivat:
voima:11
r-r:18
kok:5
äly:14
npp:15
ulk:6

Taktiikkana tällä on, että yksi hahmoista pukee hänet vanhan naisen vaatteisiin ennustajaksi, yksi toinen hahmo puolestaan hankkii tälle uhrin. Ankka käyttää ensin valhe loitsua ja muut lukitsevat ovet. Sen jälkeen ankka syö hahmon (max.kok12)

Lodril kultin akolyytti
Gustav valori
Porukan korjaaja, korjaa muitten jäjljet ja aseiden tekijä. On yrittänyt saada adamantista valmistettua aseita, mutta ei vielä ole onnistunut (ammatti/aseppä 80 ja ammatti/panssarointi 60)
Kyvyt ovat:
Vma 12
r-r 15
kok 17
äly 14
mht 8 (metallin kuumennus 7) (voimistaGustbrania 5)
npp 16
ulk 5


soturi (ei kuulu mihinkään kulttiin)
Buhg Arpinaama
Arpinaamainen merirosvo, yrittää perustaa omaa kulttia. Todella hyvä johtaja, apunaan veitsenterävä äly
Kyvyt ovat:
Vma:16
r-r :18
kok :14
äly :15
mht :12
npp.17
ulk:14

(hahmo on erittäin kokenut, aloitti seikkailut 15-vuotiaana ja pelaaja sai aika munchi heiton heti kättelyyn. Muut hahmot kuolivat viereltä, kun tämä vain jatkoi kehittymistään)

Asekyvyt:
Bastardi miekka 80/70
naginata 50/30


Joukon kiltein ja melkein vasten tahtoaan liitetty Chanala Arroyn yliparantaja, joka osallistuu taisteluihin mukaan nukuttamalla kohteensa. Pari roistojoukkoa hyökkäsi yhteen Chanala Arroyn temppeliin ja muut kuolivat paitsi parantaja, jonka joukko pelasti. Samalla kuoli Arpinaaman aseenkantaja velhon loitsuun tukehduttaminen

Naispuolinen Aranwe Soalthig
vma 8
r-r :10
kok :12
äly :17
mht :18
npp.17
ulk 16

parannus 6, kuolleista herätys, paranna kaaoshaava, kilpi, uni 5, lohtulaulu, raajan kasvatus

Peikkolainen, joka kuuluu Zorak Zoranin kulttiin, tavallista voimakkaampi, pidempi ja taitavampi
vma15
rr 18
kok 12
äly 10
mht 8
npp 14
ulk 4

_________________
Runequestia...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.01.2006 23:22 
Poissa
Riimulordi
Riimulordi
Avatar

Liittynyt: 19.01.2006 21:06
Viestit: 57
Tässä Carmaaniaan (no, kävimme myös pika visiitillä Loskalmissa ja Omenakujalla) sijoittuneen kampanjamme hahmot:

Mordja von Ribbentrop, Näkymättömän Jumalan velho.
vma 9, r-r 14, kok 11, äly 18, npp 8, mht 18 ja ulk 12.
Melkein pyhimyksen kaltaisen hyvis luonteen omaava hahmo, joka oppi rakastamaan ja rahastaman uhkapelillä. Taisteli lähinnä onnen varassa (ja pärjäsi ihmeen hyvin). Kampanjan edetessa sain lopulta tietää hahmon olevan noitakuningas Wakraz. Mahdollisuus käyttää Paholaisen "siunaamaa" Voimaa, jolla taikapisteitä kuluttamalla sain tehtyä monia temppuja esim. 8 metriä pitkän loikan, heitin sihteerin 6 metriä taakse päin, tappavan salama iskun (kuin keisari SW:ssä) sun muuta hauskaa. Valitettavasti joka kerta tätä Voimaa käytettyäni hahmon ruumis rupesi korruptoitumaan. Tätä Voimaa käyttäen onnistuimme pilaamaan Pirun monen vuosisadan pituisen suunnitelman maailman tuhosta.

Folemi Valkoverso, Aldryan noviisi, haltia (yllätys).
Kampanjamme normis hahmo, jonka ainot erikoisuudet suuret kyvyt ja surullisen huono noppatuuri. Hahmo, millä oli yli 90% väistö ja osuma jousella, kuoli yhteensä 6 kertaa, aina epäongistuneen väistön seurauksena (3 kertaa rautaiseen aseeseen). Lopulta eräs vampyyri tuhosi hahmon sielun, jäi viimeiseksi kuolemaksi. Oli ryhmän tyhmin (äly vain 16...).

Haldir Hopeapuu, Veijarin akolyytti, salamurhaaja, haltia.
Hahmossa oli erikoista sen ase valinta: haltia, joka käytti aseenaan toistojalkajousta. Ryhmän kyky mestari, jolla oli moni kyky yli 90:n. Hahmo menetti oikean kätensä kahdesta (oli tosin vasen kätinen). Ainiin, pelaaja ampui ohi yli 16 metrisen demoni-jättiläiskäärmeen päästä kun hänella oli 160% osuma (pj myönsi että se vasama olisi surmannut sen olennon: siihen oli heitetty tulinuoli,vahingon lisäys 18 ja Isku. Kyseessä on tapaus, mitä emme unohda koskaan...). Hahmo oli porukan "keskimääräisin": koko 12 ja äly 17.

Prometheus Kivimurska, Maran Gorin noviisi.
vma 14, r-r 14, kok 11, äly 18, npp 11, mht 16 ja ulk 10.
Hahmo, joka piti itseään valtavan kokoisena (kuvasti 16 m pitkän käärmeen ulottuneen itseään polveen...) ja suuttui aivan mahdottomasti jos häntä erehtyi sanomaan pieneksi (näin tuli kerran aiheutettua kapakka tappelu, minkä avulla pääsimme kapakan kellareihin huomaamatta...). Hahmo paljastui olevan itsensä Syranthir Etulinjan jälkeläinen, hänen poikansa Garmanos.

Ja viimeisenä Folemin pelaajan toinen hahmo:
Genra Tosimiekka, Humaktin noviisi.
Hahmo minkä porukkamme palkkasi palkkasotilaana mukaansa eri tehtäviin. Taitava noviisi 90% leveämiekan osumallaan ja n. 80% torjunnalla. Erikoisuuksia hahmossa oli että keskimääräisesti hahmo menetti 2 miekkaa per pelikerta. Ai niin, hahmolla oli kaksoispersoona jolloin hän oli ogre maagi (pelaaja ei tosin saanut ohjata tätä). Tämä miellyttä ogre yritti muutamaan otteeseen surmata Genran, kunnes lopulta pelaaja tajusi hahmon taistelevan itseään vastaan. Hahmo oli porukan jättiläinen (koko 13) ja myös tyhmin (äly 16).

Kaikki hahmot paitsi Haldir höyrystyivät lopulta kun pakenimme lento-loitsun avulla sortuvasta Sinisestä linnasta, mikä lopulta räjähti lopettaen hahmojemme elämän. Palkkioksi maailman pelastamisesta Paholaiselta saimme oman tähtikuvion taivaalle...

Myöhemmässä kampanjassa olemme tavanneet tosin nämä henkilöt (jopa Haldirin), kun he ovat kohonneet sankareiksi (Haldir on yhä vain "normi" eph) heidän suorittamansa urotyön vuoksi.


Viimeksi muokannut Mordja von Ribbentrop päivämäärä 26.01.2006 09:48, muokattu yhteensä 4 kertaa

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.01.2006 23:06 
Poissa
Maallikko
Avatar

Liittynyt: 25.01.2006 22:33
Viestit: 1
"Haldir" Hahmo oli porukan "keskimääräisin": koko 12 ja äly 17.

juu näin homma oli en vaan mitenkään vaan osannu odottaa että heitän 99 kun on 160% osuma aseessa ja isku (loitsu) + sun muuta

kaiken viälä kruunasi sen kun olin viälä maininnut ennen ampumista että ammun ohi ihan vitsillä

se oli sinänsä hauska hahmo koska sen olisi ollut tarkoitus murhata koko peli porukka ensimmäisellä kerralla (kerrankin näin) jostakin syystä unohdin sen pelikerran lopussa.
Loppujen lopuksi asevalikoimaan kuului säilä (oikeassa kädessä), tikari (vasemmassa) ja kantomatka taisteluun toistojalkajouset kummassakin kädessä
ja kuristus lanka yli 90% taidolla 4pisteen edestä riimu taikuutta ja 11 omaa henkitaikuutta ja taika esineitä en jaksa edes mainita niitä oli vaan liikaa

_________________
"ei taas!"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.02.2006 00:34 
Poissa
Riimulordi
Riimulordi
Avatar

Liittynyt: 23.08.2002 00:41
Viestit: 59
Paikkakunta: Jyväskylä (Laukaa)
Laukaan RQ-kilta,

Morse Ronius, iso kokoinen Orlanthi aatelinen. Hemmoteltu kirjailija kloppi, josta on kouliintunut "kovaluu" kestettyään hengissä kaksi vuodenaikaa kampanjaamme. (Pelaamme n. kerran kuukaudessa. Viimeisimpien kahden vuodenajan pelaamisen meni koko edellinen vuosi.)
Gaus D'Argoss, kalju punaihoinen "soturimaagi" Vadelin saarilta. Yksi harvoista koko Gloranthassa joka osaa lukea jumaltietäjien kirottua kieltä.
Priam Domestigus, Raskaan jalkaväen upseeri Fronelan Loskalmista. - Tuoretta lihaa
Maguis Ridder, Erämaaoppaaksi klaanistaan vetäytynyt Orlanthin aatelinen. paha 1 (luonteenpiirre) - Tuoretta lihaa
Tirar, valkoisenkuunprofeetta. Ajassa matkustavien toinen tuleminen... Merkittävimpiä yksittäisiä hahmoja koko Gloranthassa tällä hetkellä. Hiljattain "Punainenkeisari" lähetti Sakkarin (vampyyri legioona) tämän yksittäisen hahmon kimppuun.

- näin tällä hetkellä.
taustalla vaikuttaa edelleen kolme (useita vuosia vanhaa) entistä hahmoa:
Kapteeni Alex Coven, "kolmesti kuollut." Sota-akatemian priimus Safelesterista. Myrskykallojen johtaja. Vältteli pitkään armeijaa omissa angsteissaan. Tällä hekellä sotii jossain Punaista Imperiumia vastaan Aztekin ja Fharrin kanssa..
Kuningas Aztek "tuulispää" Maorth, Orlanthin leka "...and that hammer is coming down!"
Fhar Angord, valaistunut ihmisusi. Uudelleen syntynyt "Argathista." Hiljattain valaistunut-vampyyri-kaamio teki miehestä irstaan päähaamun.

...
Tämä kaikki tietysti Pelaajien liiton näkemystä. Totuus on jossain Pelaajien liiton ja Pelinjohtajien liiton välillä.

_________________
"dedicate yourself to the path."


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 25.02.2007 18:13 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 23.02.2007 14:23
Viestit: 25
Paikkakunta: tampere
Oma posse seikkailee perinteisesti Paviksen ympäristössä;viime pelissä heilui viikate aika vahvasti, ja kolme uutta hahmoa on siis tulossa, mutta näillä on viime ajat pelailtu:
Carolina Swanson
Vingan Ylitytär ja Ulerian akolyytti Sartarista; kantaa kamalaa mustaa miekkaa nimeltä Valkyr jonka sai sankarimatkalta.Vanhin hahmoista, alusta lähtien mukana:kasvoi ruumiiltaan hurjasti sankarimatkalla,188 pitkä ja painaa 100.
Ursula Dunfal
Oli Humaktin Miekka Sartarista; käytti kahta lyhytmiekkaa, jotka molemmat maagisia(pakkasmiekka ja kuolemamiekka).Vuoti kuiviin tapeltuaan Breen kanssa viime pelissä.Oli aika pikkuinen,160 pitkä,mutta kauheet lihakset.
Bree
Oli Vingan Johtajatytär ja Eurmalin akolyytti Esroliasta;kamala suustaan.Kuoli yrittäessään ottaa Ursulan miekat käteensä tämän ruumiilta
Keijo
Orlanthin Tuulilordi mutta tekeytyy Barntarin mieheksi;juopotellut aika vahvasti vaimon otettua eron
Cassius Minibus
Oli Elmalin Aurinkoritari;lunarilainen takinkääntäjä,joka kuoli yrittäessään auttaa Breetä Ursulaa vastaan.Oli iso ja läski.
Persus Arsticus
Yanafal Tarnilsin Miekka;leppoisa lunarilainen,joka autellut barbaarikavereitaan näiden kahinoissa kaaosta vastaan

Tyypit on kaikki aika kovia;parhaat kyvyt siinä 150-250%,ja osalla ollut sankariaseita ja -kykyjä.Silti aika perussettiä,ja vuosi tällä hetkellä just vaihtumassa 1614aan.Uusina hahmoina tulossa vissiin pari vingaa(ylläri) ja ehkä yks babgori,tuleva viikko näyttää.

_________________
jollybee


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com