Glorantha-foorumi

Kalikos – Suomen Glorantha-seura ry:n keskustelufoorumi
Tänään on 21.04.2019 23:47

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Omat sankariryhmänne
ViestiLähetetty: 26.08.2003 14:51 
Poissa
Sankarimatkaaja
Sankarimatkaaja

Liittynyt: 06.06.2002 13:44
Viestit: 896
Niin, tässä tuli mieleen kysyä, että millaisia hahmoja teidän porukalla on Gloranthassa. Siis, että millainen on ryhmänne? Tuli vain mieleen kysyä tälläistä, kun oma poppoomme on jo aikamoinen kopla. Toisilla voi olla vielä oudompia ryhmiä ja joitakin olen jo saanut tietooni.

No oman pelimme jengi:
- Humaktin riimulordi
- Vronkali
- Humaktin ja Gustbranin seppä ja tämän humakti sisko (pian pelissä)
- Donandarin bardi
- Salamurhaaja
- Vielä joku, ei vielä hahmoa (pian pelissä)

Ei tuo niinkään epätavallista välttämättä ole, mutta ajattelin että jollain voisi olla vielä mielenkiintoisimpia ja omituisempia kokoonpanoja. :)

Toivottavasti ymmärrätte, mitä haen tällä...

Ps. En löytänyt vastaavaa aihetta, jos on jo, poistakaa heti. Saattaa olla väärä alue, joten vaihtakaa tarpeen mukaan.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 26.08.2003 19:52 
Poissa
Pappi
Pappi
Avatar

Liittynyt: 11.08.2003 12:38
Viestit: 160
Paikkakunta: Tampere
Enpä tiedä onko mikään outo porukka, mutta tälläisellä (Lunar/Dara Happa) poppoolla aloitettiin muutama vuosi sitten pelaamaan HeroWarsia:

- Makabaeuksen velho (Tap Hope, kirouksia ja muuta kivaa)
- Yanafal Tarnilsin ex-upseeri, hullu ja lainsuojaton nykyään.
- Irrippi Ontorin fanaattinen lähetyssaarnaaja.
- Kenstrataa palvova metsästäjä, aivan sairaan nopee äijä kintuistaan ja aika pro jousimies.
- Rufelzalta kaaosvoimia hyvin vahvasti imevä Petty Nobleman (ei enää niin petty, mainetta ja mammonaa ehkä yhden prinssin verran)
ja Yksi Evil 'n' Vicious GM tietenkin (allekirjoittanut)

Yksi hahmo on kuollut tänä aikana (lähetyssaarnaaja), mutta kuten arvata saattaa sakki alkaa oleen aika kovia äijiä (combattia reilut 4 masteryä augmentaatioiden jälkeen, affinityjä ja muita tärkeitä taitoja 2-3 masteryä jne.)

Todella hauskaa on ollut tuolla porukalla pelata, sopivat ihan hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan sopivasti. Mutta eiköhän HQ aloiteta sitten puhtaalta pöydältä ja uudella jengillä...

_________________
"Moonson the Emperor,
Undying Conqueror,
Saviour and Monarch
We pledge thee our love"


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 27.08.2003 13:34 
Poissa
Mestarinillittäjä
Mestarinillittäjä
Avatar

Liittynyt: 27.02.2002 03:00
Viestit: 637
Paikkakunta: Vantaa
RQ:ta pelataan seuraavalla kokoonpanolla:

-Orlanthin riimulordi: mahtava taistelija ja seikkailija, ainakin omien suurien sanojensa mukaan :)

-Velho: valaistunut, mystikko, lohikäärmemielen herättänyt, uhrannut oikean kätensä. N. 1/10 dracolisko. Pavisin maagi.

-Shamaani: pimeyden kätyri, henkien herra, haaveilee uudelleensyntymisestä peikkona.

-Varas: entinen mustan torahampaan salamurhaaja, lähes näkymätön, melko ketterä kiipeilemään ja hyppäämään.

-Suurpeikko humakti: kovin tappelija kaikista, jättiläinen yhdellä iskulla alas. Tällä hetkellä alamaailmassa.

-"Puolihaltia": alunperin haltia, mutta erään dramaattisen käänteen seurauksena nyt ihmisen ruumiissa. Vanhan Pavisin sheriffi.

Ja ettei kenellekään jää epäselväksi, pelaamme siis Pavisissa :) Eli siellä poppoomme ei ole mikään kummastus. Olemme nykyinen Harmaa komppania ja puolustamme Pavisia mm. ilkeiltä lunareilta ja autamme vanhan Pavisin loiston uudelleenherättämisessä.

_________________
"The Cosmic Dragon unborn lies, still sleeping in her shell, And in that sleep, She dreams the world, and dreams us all as well".


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.08.2003 00:04 
Poissa
Hallitsija
Hallitsija
Avatar

Liittynyt: 13.05.2002 03:00
Viestit: 395
Paikkakunta: Halikiv, Helsinki
Tällä hetkellä:

Griselda on kaksikymmenkesäinen nuori nainen, joka yllätykseksesn huomasi tulleensa valituksi itätuulen ryhmään viiden miehen seuraksi. Eipä aikaakaan kun muu joukko alkoi syömään kädestä, tai ainakin valitsi Griseldan johtajakseen. Griselda palvoo Vingaa.

Baranwolf on pasifisti, Chalana Arroyn ja Natyrsan seuraaja, outo lehmä ojassa. Lihaksikkain, isokokoisin, huonoin aseiden kanssa.

Filbar on myös parikymmenkesäinen miehenroikale. Filbar olisi tyytyväinen Orlanthikulttuurin selkärangan asemaansa, viljellen maata, kasvattaen karjaa ja seuraten Orlanthcarlin esimerkkiä, ellei olisi pientä ongelmaa joka myös Lunarin imperiumina tunnetaan. Maanläheisin, viinaanmenevin.

Helerin sateiden tavoin lankeaa vuolaana virtana sanatulvaa tämän nuoren miehen suusta saaden jos minkälaisten ajatusten siemenet kasvamaan.
Puheliain, naisellisin, kotoisin Esroliasta.

Metsällä Ormalayan palvojana juokseva Morgan on metsämiesten sosiaalisempaa kastia. Morgan käy jo kuudettakolmatta vuottaan
Taitavin eränkävijä, vanhin.

Yrmeä ja joviaali sankarinalku, joka häilyy Orlanthin ja Humaktin rajamailla, miettien elämän syntyjä syviä ja teroittaen miekkaansa.
Synkein, taitavin lähitaistelija.

Itse pelaan viimeisintä, ja hauskaa on. Hahmo on ollut alusta asti aika Orlanthi, mutta muutamat tapahtumat ovat sysänneet kohti kuoleman, ja erityisesti totuuden polkuja, lähinnä horjuttamalla uskoa Orlanthiin.

_________________
Acipenser Sturio


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.08.2003 02:42 
Poissa
Kerskamestari
Kerskamestari
Avatar

Liittynyt: 06.03.2002 03:00
Viestit: 601
Paikkakunta: Rusko
- Entinen orja, niin n. 1600 alkupuolella mellastaneille morokantheille ja hulluille kaaosta tappaville nomadi-outlaweille/gagartheille, kuin lunareillekin, ja jonka kohtalo pelottavasti tuntuu seuraavan mukanaan ja on jättänyt arpensa hänen mieleen. Hädin tuskin hengissä selvinnyt Oakfedin harras palvoja, joka yrittää löytää takaisin henkien ja Villitulien kutsun, hetken aikaa kohellettuaan turmiollisen sivistyksen parissa.

- Paljon matkusteleva, ontuva Lhankor Mhyn pappi (ns. Grey Lord), jota monet Pavisin Tiedon Temppeliltä mahdollisesti vieroksuvat tutkimuksiensa ja kiinostuksen kohteiden takia. Viime aikoina vaihtanut jopa alter egoaan hysteerisessä imperiumin pelon vallassa. Älykäs analysaattori, jolla on yllättävän paljon valtaa omassa ryhmässään (ottaen huomioon keistä se koostuu).

- Fanaattinen ex-malani-myrskykaani, "Shines like Iron Man", joka katosi vuosia sitten Praxiin ja eritoten Wastesiin, palaten Wahan Teille sitoutuneena uuden elämän löytäneenä kunnioitettuna Gungha-soturina. Pyhän Yhteisönsä luotettu jäsen. Taisteli aikoinaan rivimiehenä Euglyptusin sotajoukkoja vastaan legendaarisessa sodassa nuorena jolppina.

- Mystinen ja ehkä hiukan epäluottamusta herättävä Orlanth Adventurousin vähäsanainen palvoja, joka lähti pa(k)on seurauksesta ryhmän matkaan pois Pavisista. Nykyisen tilanteen huomioon ottaen, ihmettelee ehkä mitä tekee seurueen mukana, mutta ottaa siitä kaiken ilon irti. Sissi, joka tuntee rajansa ja osaa analysoida tilanteet omien kykyjensä mukaan.

Plus pari NPC:tä.

T:GM

_________________
-But the Golden Age is not for us. Men will not be men any longer. Impalas will not be beasts. The Way of Waha will be lost. The Storm Bull will be slain. Eiritha will wear shackles. The spirits will go away-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 29.08.2003 16:49 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 27.05.2003 01:25
Viestit: 15
Paikkakunta: Helsinki
Oma porukkamme on seuraavankaltainen:

Lätsä, Orlanthin riimulordi ja Lolyn-kylän sotapäällikkö. Porukan paras jousimies ja älyltään yli-inhimmillinen (ÄLY 19). Tämä ominaisuus ei välttämättä ole hyvästä, sillä Lätsä kehittelee välillä aivan täysin omiaan....

Beragar, Lodrilin akolyytti ja seppä. Korjaa kaiken minkä porukka hajottaa, nuijien korjaukset tuottaneet kuitenkin vaikeuksia (?). Porukan ainoa sivistynyt eli ihmettelee jatkuvasti primitiivien ja barbaarien toilailuja. Ehdoton ässä sotakoneiden rakentamisessa.

Gwenhyvar, erään Orlanthin alakultin riimulordi ja Lätsän henkivartija. Porukan paras lähitaistelija ja välillä aivan täysi berserkki. Aikuistunut viimeaikoina, mutta villi veri kuohahtaa aina välillä.

Satunnaisesti mukana myös Frames, puolituinen veijarin pappi ja parantumaton varas. Frames on tällä hetkellä taistelemassa oravaulottuvuuden herruudesta.

NPC hahmoja löytyy tottakai useita. =) Mainittakoon tässä Ullu (Nimi kertoo kaiken), Orlanthilainen soturi ja pappimme Waloc.

Sellaisia... Hyvin on tultu toimeen ja hauskaa on ollut. :-D

_________________
" Look good, do good! "


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 30.08.2003 12:46 
Poissa
Hallitsija
Hallitsija
Avatar

Liittynyt: 20.03.2002 03:00
Viestit: 359
Se se vain on kuule hyvä! Voih, kuinka mieli kohoaa uusiin sfääreihin kun muistelee nuita juttuja.
Hyvä porukka, vaikka hieman Gwenhyvar tuossa liioittelikin Beragarin (se olen minä!) taitoja. Ihan perseestä se on. Väärät aseet, huonot kyvyt, ruma, haisee, sekoittaa vasemman ja etupuolen, you know onhan nuita heikkouksia. Taitaa olla porukan tyhmin vielä, ÄLY 16, mutta en mene tuosta vannomaan. Urheasti koittaa olla mukana, mutta sitten tulee viikinki-sankari ja täräyttää Isolla Miekalla jalan poikki. Tai iso käärme puree päähän. Kerran oli sata(100) gerbiiliä kimpussa (eikä ollut, koitan vaan ärsyttää pelinjohtajaa, kun en muutakaan tekemistä keksi. toivottavasti hän lukee tämän... tai siis toivottavasti ei).
Joo, oli taas niin huonoa läppää, että pakko lopettaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.09.2003 00:38 
Poissa
Riimulordi
Riimulordi
Avatar

Liittynyt: 20.02.2003 16:23
Viestit: 55
Paikkakunta: Oulu
Nyt on selkeästi aivan pakko korjata muutama epäkohta noissa aiemmissa viesteissä, niin vääristeltyä totuutta niissä esitetään.

Lätsä, epäonnisesti edesmenneen demonin viimeisimpiä palvelijoita. Alunperin ihminen, entinen zombi, nykyinen yli-ihminen ja välillä oikeutetusti muutaman kerran tapettu, mutta ei valitettavasti tarpeellisella täsmällisyydellä. Tämän 'sotapäällikön' meriittilistaan kuuluu mm. kansanmurha, joka aiheutti lopulta oman kotikylän täydelliseen hävitykseen johtaneen sodan.

Beragar, jonka merkitystä 'seikkailija'joukkiolle on toisinaan vaikea ymmärtää. Tietysti on hienoa, että porukassa on mukana kaveri, jolla on mukana erämaaretkillä oma kenttäahjo ja arbalest-kokoelma, ja joka voi tiukan paikan tullen aina epäonnistua nuijan korjaamisessa ja siten antaa merkitsevän panoksensa kyseiselle seikkailulle. Merkittävin teko kampanjan aikana oli sopivasta summasta loikkaaminen joksikin aikaan vihollisleiriin ja sen armeijan varustaminen. Asiasta kysyttäessä tietysti kieltää kaiken, eivätkä hänen primitiiviset 'ystävänsä' yleensä pohdi asiaa pidemmälle, vaan lähtevät kaivamaan puunjuuria lounaaksi.

Gwenhyvar, aiemmin mainitun sotapäällikön tahdoton apuri. On epäonnistunut aiemmin urallaan sekä metsästäjänä että kalastajana, mutta osoittanut välillä yllättävänkin hyviä suorituksia nykyisessä toimessaan ihmiskilpenä. Merkittävin saavutus tähän asti on ollut (useimmista taisteluista) hengissä selviäminen.

NPC:stä jo mainittu Ullu ansaitsee erikoismaininnan:
Ullu oli ollut vuosia ensin haltioiden ja sen jälkeen lohikäärmeen orjuuttamana. Lopulta vapauduttuaan hänet oli murskattu täysin henkisesti, mutta silti hän on selkeästi Lätsän sotajoukon urhein sotilas. Se ettei tämä tosiasia tunnu häiritsevän ketään ei lupaa hyvää Lätsälle eikä ennen kaikkea hänen uskollisille(?) kyläläisilleen.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.09.2003 07:15 
Poissa
Sankarimatkaaja
Sankarimatkaaja

Liittynyt: 06.06.2002 13:44
Viestit: 896
Aika loistavaa, kun jokaisella pelaajalla on omat näkemykset hahmoistaan ja toisten hahmoista. ;)

Ja sitten omasta poppoosta, että nuo humaktit ja salamurhaaja pääsivät peliin viime pelikerralla.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.09.2003 10:14 
Poissa
Kerskamestari
Kerskamestari
Avatar

Liittynyt: 06.03.2002 03:00
Viestit: 601
Paikkakunta: Rusko
Ei kenenkään peliporukasta satu löytymään Cacodemonin avataaria ja myrskykaania? :lol:

_________________
-But the Golden Age is not for us. Men will not be men any longer. Impalas will not be beasts. The Way of Waha will be lost. The Storm Bull will be slain. Eiritha will wear shackles. The spirits will go away-


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.09.2003 10:48 
Poissa
Hallitsija
Hallitsija
Avatar

Liittynyt: 20.03.2002 03:00
Viestit: 359
Okei, kun kaikki muutkin, niin pakko kai minunkin on antaa oma syväluotaava analyysini meidän urheasta mutta kovin vähälukuisesta porukasta. Tosin kolme pelaajahahmoa on juuri oikea määrä, ettei pitäisi valittaa.

Lätsä (vai olisiko Sir Lätsä nykyään parempi?): Sanomattakin on selvää, että kyseessä on pj:n lempi ph. Mies on kuollut ja herännyt henkiin useampia kertoja kuin George Bush tyhmempi on sanonut jotain viisasta.
Taitava ja ennenkaikkea kokenut seikkailija. Toteuttaa Orlanthin esimerkkiä virheidensä korjaamisesta, vaikka ei tahtoisikaan myöntää tehneensä virheitä. Ennen muinoin veljiensä vielä (kaikkien) ollessa elossa noudatti hyvin pitkälti "ammu ensin, keksi tekosyy jälkeenpäin"-taktiikkaa ja näin ollen suututti saaren kaikki muut kansat ja rodut. Nykyään se virheiden korjaaminen ei olekaan niin helppoa, kun Lätsän nimeä verrataan eräiden rotujen keskuudessa Kuolemaan tai vähintäänkin johonkin koston enkeliin. Mutta kyllä hän yrittää kovasti, vaikka tekeekin sotapäällikön arvolle omituisia päätöksiä: "Ja katso, lähden tähän seikkailuun täysin vailla suojaavaa panssaria, kädet sidottuina selän taakse, sekä toinen jalka poikki. Silti aion voittaa vihamiehieni luottamuksen sekä parantaa kansojemme väliset riidat! *"
*toim. huom. Pientä tosiasioiden kiertämistä, mutta lähellä niitä... melkein.

Gwenhyvar: Loharintappaja, Demoninturma... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jo nuorena ja kokemattomana G osoitti lahjoja barbaaritaistelijan jalossa taidossa. Keihäs ilmassa heiluen ja villejä sotahuutoja päästellen juoksi aina päätä pahkaa ensimmäisenä taisteluun. Lopputulos oli usein reporanka mies jossain mättään päällä, kp:t lähempänä nollaa kuin mitään positiivista lukua, eikä yhtään vastustajaa oltu edes haavoitettu.
Ajan ja ennenkaikkea uskomattoman noppatuurin myötä G:n hahmo kuitenkin kasvoi monessa suhteessa. Jokaiselle lapselle tulee uhmaikä, ja niin G:kin alkoi kyseenalaistamaan tuntemiaan auktoriteetteja. Orlanthilaisuus ei enää niin napannut, Lätsän komennot eivät uponneet, metsästäjän kunniallinen ammattikaan ei antanut vastauksia G:n päässä liikkuneille kysymyksille: Kuka minä olen? Mikä minä olen? Missä helvetissä minä olen? Näihin aikoihin kokeiltiin (itse asiassa kokeilukin on liian vahva sana) niin shamanismit kuin velhoilutkin, kalastamisesta puhumattakaan.
Hieman lisää kasvettuaan G osoittautui kuitenkin loistavaksi lisäksi pieneen porukkaamme ja iän myötä tullut kokemus lähitaistelussa on jo pelastanut meidät monelta vaaralta. Toki G:n lähitaistelupotentiaalienergiaa lisää puolijumalan takomat aseet, joilla pienempi vastustaja kärventyy turhankin helposti.
Valitettavasti lähihistoriassa tapahtuneet mullistukset veivät suuren siivun G:n elämänhalusta, jonka jälkeen hän on enimmäkseen koittanut päästä takaisin jaloilleen ja uudelleen juonen päähän kiinni. Hän on edistynyt yllättävän hyvin.

Beragar: Seppä ja eipä paljon mitään muuta. Nykyään hänen pääasiallinen tehtävänsä on ollut varsijouselle yhden epäonnistuneen laukauksen ampuminen ja muutaman epäonnistuneen loitsun heittäminen. Joskus kunnostautuu ja astuu ensimmäisenä uhkaavan vaaran eteen ja näin ostaa muille yhden vuoron lisää aikaa tehdä sitä mitä he tekevät parhaiten. Ei oikein maallisten kykyjensä ja ominaisuuksiensa ja varusteidensa puolesta pärjää taistelussa kimppuumme vyöryviä voimia vastaan. Halu olisi kova, mutta ruumis on heikko.
Sepän alkuna on ihan lupaava, mutta joutui vaihtamaan kotikaupunkiaan uhkapelihuijaussyytösten takia, ja nyt kiillottaa kattiloita tällä jumalien selkien takana sijaitsevalla saarella.

EPH:ja ja ennen kaikkea kuolleita PH:ja on yllättäen useita. Ehkä muutama mainitsemisen arvoinenkin on.
Tode: Edesmennyt Lätsän veli. Oli osasyyllisenä aiemmin mainittuun kansanmurhaan. Yli kaksi ja puolimetrinen jättiläinen ihmiseksi, jota eivät kaikki maanmatoset hidastaneet. Hakkasi kirveellään kaiken tielleen sattuvan palasiksi, kunhan ensin Lätsän kanssa olivat sopineet "taktiikan".
Stefan: Velhoilija. Tapana riisuutua alasti ja rääkkyä kuin lintu konsanaan, kun muodonmuutos ihmisestä linnuksi -loitsu epäonnistuu karkeasti.
Ihige: Pieni ja houmaamaton, mutta sitäkin vaarallisempi. Nauttii Lätsän silmissä suunnatonta kunnioitusta, vaikkakin syytä ei ehkä olisi. Loistava metsämies ja muutenkin kätevä silloin, kun ei taistella, jolloin hänestäkin tulee Beragarin lailla tykin ruokaa


Viimeksi muokannut Vash the Stampede päivämäärä 23.08.2005 15:17, muokattu yhteensä 1 kerran

Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 04.09.2003 13:44 
Poissa
Maallikko

Liittynyt: 03.06.2002 16:00
Viestit: 8
Täytyy minunkin kehua hivenen 'sankari'porukkaamme. Kuulun siis samaan porukkaan Lätsän, Gvenhyvarin ja Beragarin kanssa.

Paljon on asiasta jo puhuttu, mutta mielestäni porukkamme henkistä johtajaa ja kulttinsa päämiestä - jopa ylipappia - ei ole vielä kehuttu tarpeeksi.

Ehkä aluksi olisi paikallaan kertoa sivuhenkilöistä vielä muutama sana.

Beragar. Ainoa asia mitä Beragar ei ole pienellä saarellamme onnistunut korjaamaan on Lätsän rikkomat lupaukset ja Lätsän aiheuttama eripura eri heimojen välillä.

Gvenhyvar. Ainoa vastustaja jota Gvenhyvar ei ole onnistunut voittamaan on Lätsä ja nykyisessä vakanssissaan Lätsän airuina sitä tuskin enää yrittääkään.

Lästä. Ainoa auktoriteetti jota Lätsä kuuntelee on Orlanth ja häntäkin vain silloin kun Orlanthin tahto ei ole ristiriidassa Lätsän tahdon kanssa. Lätsä puhuu Orlanthin suulla (vai onkohan se toisinpäin) ja hänen sanansa on laki.

Sitten asiaan. Minä - FRAMES - olen porukkamme johtaja, ihan päällikkö, Gvenhyvarin esikuva, Beragarin idoli, Lätsän kaveri ja muutenkin ihan ok jätkä. On tyrmistyttävää, että minua ei tässä keskustelussa ole mainuttu tämän enempää! Olenhan lähes yksin käsin kukistanut Demoneita, Welhoja, lohikäärmeitä ja muita Vihollisia. Ehkäpä suurin urotöistäni on Kaaoksen pitäminen pois rakkaalta saareltamme (vai voiko joku väittää, että olisi nähnyt yhtään kaaoshirviötä saarellamme??). Olenpa kerran onnistunut myös haavoittamaan vastustajaa lyhytmiekallani!

Lukemattomat ovat seikkailuni yhdessä Ihigen, Stefanin, Lätsän, Wilmothin, Reaperin, Richiun ja muiden kavereitteni kanssa. Unohtamatta tietenkään Ripausta, urhoollista apuriani, joka on karannut kanssani monesta liemestä ennen kuin itse edes huomasin olevani pulassa!

Tätä nykyä olen siirtynyt Sankariulottuvuuteen (jonne eittämättä kuulun) taistelemaan sitä hallussaan pitävää karvaista, pitkähäntäistä ja - hampaista, kävyistä pitävää rotua vastaan, mutta kun Lätsä kutsuu olen sieltä tuleva tuomitsemaan kaikki, jotka vastaani asettuvat.

Gvenhyvar, Beragar - olkaa rauhassa, minä vahdin kukkaroitanne!

FRAMES
Veijarin ylin pappi, Sankariulottuvuus


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.10.2003 20:43 
Poissa
Pappi
Pappi
Avatar

Liittynyt: 25.04.2003 09:55
Viestit: 185
Aika perinteinen on nykyinen porukka:

- Robasart, sartarilainen Humaktin noviisi ja palkkasoturi. Colymarin klaanista.

- Garath, Sarvikuonoklaanista maailmalle lähtenyt nomadi, joka toivoo joskus pääsevänsä Myrskyhärän noviisiksi.

- Bruth, karselainen Lankhor Mhyn noviisi. On niin heikko ettei jaksa käyttää muuta asetta kuin linkoa.

- Quacker, corflulainen ankka, joka vietti nuoruutensa merillä. Opiskellut myöhemmin Karsessa alkemiaa.

Tällä hetkellä porukka komppaa Suuren murskan raunioita.

F


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.06.2005 14:14 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 23.02.2005 19:14
Viestit: 30
Paikkakunta: Pohja
-moon ankka jolla on isomiekka ja 2 kukria os% 50 ja mulla on aika vitusti taikoja ja ne on aika perkeleen hyviä 0] :roll: :P 8-)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 09.06.2005 21:20 
Poissa
Sankarimatkaaja
Sankarimatkaaja
Avatar

Liittynyt: 17.05.2005 16:25
Viestit: 840
Paikkakunta: Turku
Tässä sit meijän porukka ( mitä pelataan täl hetkel ):

Gareth: Heittoaseisiin erikoistunut perusjäbä, joka haaveilee saada haltiajousen joku päivä. Tekee taistelussa tuhoisaa jälkeä moninuoli-5:lla (niin vihollisiin ku omiinkin)!

Raman: Hiljanen karpaasi, jonka eteen ei kannata asettua! Niittää oikeutta isomiekallaan, mut ryyppyseuraks siit ei oo!!!

Alitras: Luuttua soittava naistenmies (ULK 15)! Aina naiset ja alkoholi mielessä, mut taistelussa kohonnut jo lähes legendaariseen asemaan (Perinteisesti kanveesissa jo ekan hitin jälkeen ja jos ite pääsee lyömään ni tuloksena on aina ja poikkeuksetta minimit :lol: :lol: :lol: )!!!

Tällä hetkellä porukka on jossain hemmetin saarella, missä meijät on etsintäkuulutettu kaikkialla (baaritappelu vähän meni liian pitkälle), eikä pois pääsyst'ä ole tietoa!

Päähahmona mul on Orlanthin tuulilordi, joka on selvinny hengissä aika monet koitokset , mut sen pelaaminen on vähäks aikaa haudattu.

_________________
Kuinka monta roolipelaajaa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu???
Kaksi - toinen heittää noppaa ja toinen kertoo lampunvaihdon onnistuneen!

Yelmin balleriina, kreivin viihdyttäjä ja apinamiehen isä.
- Ropecon -06:n loppusaldo


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.06.2005 15:28 
Poissa
Pappi
Pappi

Liittynyt: 05.09.2002 12:07
Viestit: 115
Paikkakunta: Boldhome - Kallio
Rq:lla on tampattu pitkään ja se on käytössä edelleen. Nykyinen porukka on seuraava:
Foxheen; valaistunut ihmisnainen, joka muuttui vuohilaiseksi, kun kiitollinen broojohtaja Zhili B'rujah palkitsi tämän tultua levittämään jumalattaren sanaa B'rujahin laumalle. Lähinnä pelastaakseen tämän hengen barbaarisen joukkonsa kynsissä. Kaaosominaisuuden + valaistumisen seurauksena kaikki pitävät Foxheenista ja tämän todellinen ominaisuus ei näy päälle päin.
Sagometh Gleb; Aeolin kirkkoon kuuluva maanomistajasuvun poika. Käteen juuttui WYI:n aikainen kilpi, joka on osa Draconisen Valon Tiedekunnan suunnitelmia ja kuului aikoinaan esitaistelijalle, Amerginille. Nimi tarkoittaa kaiken toivon hautaa.
Arak Azag; yöpeikko itäisiltä vuorilta. Menettää tällä hetkellä 1 MHT-pisteen päivässä kohdattuaan Yön Pojan ja haavoituttuaan myöhemmin kuolettavasti. Hänestä on tulossa Yön Poikien zombie ja vain Yövalon peitsi tai Illidrimistä tehty ase voi hänet pelastaa. Arak ei odota kohtaloaan innolla.
Pasi Virta; nomadi joka löysi Kultaisten Luiden Palvelijan ja Noidan Hetken taulun vaikuttaen Yön Poikien nousuun, tosin tahtomattaan.

Näin meillä.

_________________
There was only one Godlearner...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 12.06.2005 16:54 
Poissa
Riimulordi
Riimulordi

Liittynyt: 07.04.2004 20:59
Viestit: 65
Paikkakunta: Tampere
'Myrsky yli punaisen kuun' sankarijoukkio koostuu seuraavista hahmoista:

Elgarth Nöyryyttäjä - käsitelty muissa threadeissa.

Fheanor Jätinsurma - Ralioksessa syntynyt seikkailija. Rauhallinen,syrjäänvetäytyvä ja tappava. Ohorlanthin harras ja Orlanthin helistimen kantaja.

Drax - Entiene Pavislainen palkkasoturi, joka liittyi Myrskyn riveihin Kehto-episodin aikoina. Durulz, mutta varsin ihmismäinen. Tatouh tiedustelijan harras.

Kuolontuoja - Praxin pieni suuri mies. Jaldon Hampaantekijän miekan kantaja. Kuolettava Urox-soturi.

Sarotar Harmaja- Entinen Lhankor Mhyn kenttäpappi, joka tekee uutta uraa Elmalistina.

Siinäpä ne pähkinänkuoressa.

_________________
Storm over red moon !


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 13.06.2005 13:43 
Poissa
Pappi
Pappi
Avatar

Liittynyt: 25.09.2003 23:26
Viestit: 152
Paikkakunta: Helsinki
7 Tuulta

Iskalla Pohjoistuuli - Humaktin akolyytti.

Brinna Etelätuuli - Vingan noviisi. Tähtikulman verilinjaa.

Yaren Länsituuli - Yinkinin noviisi ja Ulerian maallikkojäsen.

Hjarfel Itätuuli - Kolatin shamaani ja Donandarin noviisi.

Auscia Ylätuuli - Vingan riimulordi. Tähtikulman verilinjaa. Tuulen Miekan kantaja. 7 Tuulen johtaja.

Koteas Alatuuli - Elmalin valittu. 3-vuotias, joka kasvoi miehen mittaan Magastan sankariretken yhteydessä.

Shuusei Syystuuli Yatsura - Jonkinlainen lohikäärmesalamurhaaja Kralorelasta.


Ensimmäiset Neljä Tuulta ovat syntyneet kaikki samana päivänä Myrskyn vuodenajan Kuoleman viikon Jumalpäivänä; Yaren ja Hjarfel ovat kaksoisveljiä Rannanjärvien verilinjasta. Muut ovat täydentäneet joukkion myöhemmin. Koteaksen ja Shuusein virallisista titteleistä tai todellisesta olemuksesta ei ole allekirjoittaneella kunnon käsitystä, olen vain pelaaja... 8-)-Simo

_________________
Orlanthin veri ei vapise
eikä Sartarin rauta ruostu
Niskasta kiinni ja puukolla selkään
jonsei se muuten suostu


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.08.2005 12:41 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 16.03.2003 10:35
Viestit: 38
Minä peluutan peliä parhaillaan Lohikäärmesolassa. Olen ottanut myös vaikutteita Orlanth is Deadista. Peli onkin parhaillaan vuodessa 1614.
-Entinen palkkasoturi, joukon johtaja. Tällä hetkellä jalkapuoli, berserkkiankkojen kanssa ei parane ryppyillä. :-D
-Berserkkiankka. (Kuollut) Vihainen rääväsuu. Kuoli hyökätessään toverinsa kimppuun.
-Toinen berserkki. (Kuollut myös) Enpä tiedä. Myrskyhärkämme mätki porukkaa Kotkanpesässä jostain syystä. -> Hirteen. :)
-Lhankor Mhyn noviisi, jonkin sortin geologi.
-Salaperäinen metsästäjä, jolla on pahasti runneltu naama.

Berserkkiankan kuoltua pelaajamme teki uuden hahmon, geologin.
Toinen berserkki oli kaverin pikkuveli, joka ei näemmä pitänyt pelistä ja tapatti itsensä heti käymällä Kotkanpesän kaduilla lunarilaisten kimppuun.
Kohtapuoliin meille on tulossa taas uusi pelaaja, joka piti hetken taukoa menojensa vuoksi.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 23.08.2005 13:27 
Poissa
Noviisi
Avatar

Liittynyt: 15.08.2005 07:20
Viestit: 48
Paikkakunta: turku
Tällä hetkellä pelissä oleva ryhmä:

Marek Emmendal: pirun pieni (KOK1) ankka, humaktin noviisi (omistautunut kultilleen ihan kybällä). Siihen ei osu millään kun se hohtaa kummallisesti ja jos on lähellä niin se väistää... Monet peikot ovat turhautuneet koko otukseen :D . Lisäksi höyhenkasan päällä on kasa rautaa ja kädessä roihuava miekka.

Roer Hamrar: Miekaksi pääsystä haaveileva humaktilainen. Pukeutuu täysin mustaan ja omaa joitain (erittäin hyödyllisiä) erityiskykyjä esim. epäkuolleita ja velhoja vastaan. Miekanheilutuksen mestari.

Derek Haukansilmä: Taitava jousiampuja, Mastakoksen ja nykyisin myös Firshalan noviisi.

Shara Tulitahto: aiemmin tunnettiin aatelismies William de Lioncourtina, pääsi sitten Firshalan ylipapiksi kun vapautti jumalattaren Aarnikotkien saarella. Vapautuksesta seuraavana aamuna heräsi punapäisenä naisena ja on nyt Firhalan ylipapitar. Fiksaatio salamantereihin ja naisten oikeuksiin. Ei oikein ole vielä sisäistänyt, ettei voi enää heilua ison miekan kanssa vihollisia niittäen (lähinnä, koska ei kerta kaikkiaan vain niitä mitään :) )

Viimeisin on oma hahmoni, btw... Omasta mielestäni ryhmämme on hauska :-D


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 27 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 3 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com